avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate ionita elena

Activitate ionita elena

Buna ziua!
In urma unor probleme de sanatate am fost nevoita sa imi iau CM. Acest lucru a fost anuntat catre angajator.
In timpul CM , cat timp ma aflam la domiciliu, angajatorul mi-a oprit mijloacele de comunicare de serviciu, email si telefon.
La intoarcerea mea la munca , am fost anuntata verbal ca voi fi concediata.
Nu mi s-a comunicat nici un motiv si nu am primit nici instiintare scrisa.
Este corect cum a procedat angajatorul ? Cum pot contesta acest lucru in instanta ?
Multumesc!
Buna ziua,
Acum doua luni ( 15 martie 2013)mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, imediat incepandu-mi activitatea la alta companie.
Nici pana in momentul de fata nu mi-am recuperat tot salariul din partea fostei companii.
Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez spre a imi recupera drepturile salariale.
Cu stima,
Elena Ionita
In data de 01.05.2009 am fost la un interviu la o firma angajatoare , interviu pe care l-am si obtinut dealtfel. Am incepu activitatea la aceasta firma iar dupa 2 saptamanai am hotarat sa plec. Precizez ca in acesta perioada nu am semnat nici un contract de munk eu aflandu-ma inca in somaj. Dupa 3 luni am avut stupoarea sa constat , in urma unei convorbiri telefonice cu un membru al firmei , ca perosoana care lucreaza la resurse umane mi-a facut contract de munca , inregistrat la ITM pe peroada 01.05-01.08.2009( 3 luni). Cand am contactat acesta persoana sa imi dovedeasca daca este adevarat cele auzite aceasta mi-a zis ca nu a inregistrat nici un contract pe numele meu si ca ceea ce am auzit sunt vorbulite. Nu am cedat si am mers pe fir .....am aflat intradevar ca eu am un contract inscris cu acea data la ITM cu toate ca eu nu lucrez si nici nu am lucrat acolo decat o perioada ft scurta de timp . La o presiune maxima persoana de la resurse umane a declarat ca intradevar mi-a facut contract , fara semnatura mea ci cu o semnatura de a lui, si ca din neglijenta a uitat sa il anuleze . Deci cum ramane...si figurand ca angajat si cu somaj ??? Ce este de facut in aceasta situatie si cum reusesc eu sa dovedesc ca nu am fost angajata ? Se poate face o anulare de contract cu state rectificative si pe baza unei declaratii din partea angajatorului cum ca eu nu am lucrat acolo ?? Sunt disperata deoarece ma gandesc ca pe fisa fiscala la sfarsitul anului ca ma gasesc cei de la ITM cu contract de munca si imi cere valoarea somajului pe cele 3 luni sau chiar si mai mult!
Cu respect!
Răspuns la discuția Cedare parte firma!
Va multumesc! :*
Detin un SRL din anul 2008 impreuna cu fratele meu. Vreau sa cedez partea mea acestuia. Ce trebuie facut si ce acte imi sunt necesare??
Va multumesc!
Buna ziua! As dori infiintarea unui AF. Cum se procedeaza si ce acte iti sunt necesare. Exista vreo diferenta in ceea ve priveste impozitele si taxele la stat dintre un SRL si un AF????
Va multumesc anticipat! :)
Buna ziua!
Am o firma de constructii in care si fratele meu este administrator . In urma unor neantelegeri dorim impartirea firmei . Cum se procedeaza???
Va multumesc!
Discuție concubinaj
Buna ziua!
Dupa cat timp de convietuire persoanele implicate in relatie au aceleasi drepturi asupra bunurilor dobandite?
(in cazul concubinajului)
Va multumesc!