proprietarul cu acte in regula sunt eu, ruda mea doreste sa obtina imobilul in cauza.
am un certificat de mostenitor din 1976, in toti acesti ani am fost singura care am intrat in acea curte, am si martori care sa confirme aceasta, rolul la primarie este penumele meu, registrul agricol la fel, si urmeaza sa intervin in procesul deschis de reclamanta consiliului local
cred ca reclamanta nu cunoaste ca exista un act de proprietate,dar nici la primarie nu a intrebat, are si o mare ura pe familia mea
problema sta in felul urmator:
o ruda are o proprietate care se invecineaza pe o latura cu proprietatea mea si doreste sa se extinda peste mine
ea a deschis o actiune in instanta ,si a chemat in judecata consiliul local , in care spune ca a avut in posesie acea proprietate intre anii 1975 - 2004, dupa aceea nu stiu cum motiveaza, dosarul il voi vedea pe 11.03.2010, desi este o minciuna pentru ca avem un certificat de mostenitor al bunicii mele care este in viata din 1976 care ne atesta dreptul de proprietate iar inainte de acesta este un alt certificat de mostenitor al tatalui bunicii mele din 1930, oricum acea proprietate este in familia mea din 1930.
eu voi introduce o actiune de interventie pentru ca am dovada proprietatii, impozitele platite la zi, imi delimitez proprietatea prin gard fata de vecini, inclusiv fata de reclamanta
este o casa la tara in care noi mergem de cateva ori pe an, pe care doamna o doreste cu orice pret
vroiam sa stiu daca ea trebuie sa-si dovedeasca posesia pana in momentul deschiderii actiunii in instanta
in momentul deschiderii in instanta a unei actiuni de revendicare a unui imobil, conform uzucapiunii de 30 de ani, trebuie sa ai imobilul in posesie?
buna ziua
pentru pensiune turistica aveti nevoie de :inregistrare sanitar- veterinara ( pentru restaurant) , autorizatie de la pompieri privind securitatea la incendiu, autorizatie de mediu, clasificare de la ministerul turismului;
daca aveti punctul de lucru infiintat trebuie sa autorizati codul caen aferent pensiunilor turistice ( alte facilitati de cazare) si eventul codul de restaurant, daca veti desfasura si aceasta activitate
buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
vreau sa declar falimentul unui srl; domeniul de activitate este turismul, hotel si restaurant, dar societatea a contractat un credit la bancpost pentru construirea unui hotel iar rata lunara a devenit imposibil de achitat, ca sa nu mai vorbim de furnizori, salariati si utilitati
ce pot face pentru a declara falimentul?
Ar fi bine sa faceti o sesizare la ITM fiindca nu este corect sa lucrati mai mult de 32 de ore suplimentare pe saptamana care trebuie platite dublu
daca esti incadrata pe o functie care prevede studii superioare salariul brut minim este de 1200 lei; daca functia pe care esti incadrata este pentru studii medii salariul brut minim este de 600 lei ( pentru muncitori necalificati) iar in functie de calificarea pe care o cere postul respectiv se aplica coeficientii de ierarhizare.
daca motivul desfacerii contractului de munca este cumularea salariului cu pensia poate este altcineva din familie care indeplineste conditiile de asistent personal
asociatul care doreste suspendarea se poate adresa instantei dar pentru dizolvare , lichidare pentru neintelegeri intre asociati
da poate fi asociat unic si administrator intr-un srl
pentru ca nu poate avea cazier fiscal in romania va trebui sa dea o declaratie la notar ca in tara de origine nu are cazier fiscal