avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate SC QCERT SRL

Activitate SC QCERT SRL

Prezentați detalii, e casa cu teren sau e apartament.
Cat de mare e casa. Daca se face dezmembrarea, 3/16 poate fi o camera in care sa stea ?
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Personal consider ca puteți reclama si dvs. Atât timp cat nimeni nu semnează si nu exista nici monitorizare video, nici eu nu au o dovada ca in plic erau mai putini bani decât ați depus.
Corect ar fi sa depuneți banii intr-un ATM, direct in cont sau la casierie. Vorbiți cu un avocat, si reclamați la ITM.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca puteți primi autorizație de construcție doar ptr un garaj sau magazin cu utilitățile aferente. Faptul ca veți putea locui ulterior e un alt aspect. Pentru un spațiu de locuit conform legii nu aveți cum asigura cerințele aferente. Trebuie sa vorbiți întâi cu un arhitect care cunoaște zona si legile si va poate face un proiect corespunzător adaptării ulterioare. dar nu cred ca merita efortul. Vindeți vecinilor. Daca terenul are de exemplu 5m x 6m, amprenta suprafața construita poate fi de 3.8mx4.8. nu aveți voie sa construiți decât la 0,6 m de hat /limita de proprietate ( sau doar cu acordul vecinilor).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform contractului aveți o perioada de proba, in care ambele părți pot solicita închiderea contractului de munca.
Nu e corect ca in aceasta perioada sa va micșoreze salariul. Daca sunteți necorespunzător cerințelor va poate închide contractul. Daca v-ați înțeles pe un anumit salar ptr. o perioada de proba asta e. Puteți face totuși, ore suplimentare neplătite pentru a realiza proiectul in termen dacă v-ați înțeles in acest sens.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va dați demisia pierdeți dreptul la subvenția de relocare
conform contractului de munca raspundeti patrimonial atat dvs cat si contabila ptr 3 ani de la data plecarii din societate. Orice prejudiciu se recupreaza in instanta cu penalitati si cheltuieli de judecata. Cel mai bine faceti rost de bani si ajungeti la o intelegere. Nu aveti nici o scuza legala. Din punct de vedere penal, si contabila a comis infractiunea de neglijenta in serviciu.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In perioada de proba va puteti da demisia fara preaviz. Angajatorul trebuie sa dovedeasca projudiciul adus. Ca sa va execute trebuie sa va dea in judecata si sa castige.
Răspuns la discuția contract vanzare
Dacă te-ai purtat cu ei la fel de corect precum scrii, e clar.
Probabil ai fugit de scoală, ești cheltuitoare, nu ai acceptat clauza de uzufruct și, pentru a nu vinde munca lor cât sunt în viata nu ti-au mai făcut nici un act.
Schimbați atitudinea fata de ei și sora ta și cu siguranță restul moștenirii va fi al tău.
Mu ltumesc
In 2004 am cumpărat un teren din care, era evident ca vecina a intrat în parcela cumpărata de mine, dar expertul mi-a spus ca ea are un act cu un fost proprietar (nu cel de la care am cumpărat eu si nici cel de la care a cumpărat el) precum că ea a primit 2 m x 12 m la strada si a cedat la schimb teren in partea din spate. Fiind in proces cu ea, aceasta a depus la dosar Fisa corpului de proprietate din care rezulta ca deține fără acte acei 25 mp fara acte. Am cerut informații la OCPI si la ei nu exista acea parcela „78/2„ ci doar „78„ - parcela deținuta de mine ca „78/1„ tot de 210 mp ca cea inițiala 78. pot cere modificarea imobilului in cartea funciara in limita a 10% sau trebuie sa deschid proces de revendicare si granituire.