avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters92404

Activitate ContSters92404

Faptul ca ne-am impacat va trebui sa dau vre-o declaratie? Cum e bine sa fac? sa merg la notar cu inculpatul inainte?sau dupa ce imi retrag plangerea...ma gandesc la ce e mai rau daca mi-as retrage plangerea si apoi imi da teapa...trebuie sa mentionez si la politie cum am ajuns sa ne impacat? faptul ca imi da o suma de banii...sau cum?
Seara buna, am avut de curand un accident rutier,am ajuns la un acord cu soferul sa numai depun plangerea, adica sa mi-o retrag. Tin sa mentionez ca inca nu am ajuns la politie pentru a depune nici o declaratie mai ales plangerea prealabila penala.Cum se procedeaza in acest caz?? trebuie sa mergem un de e dosarul si sa depun cerere ca m-am impacat cu inculpatul....? sau ca imi retrag plangerea ? astept niste raspunsuri , Multumesc
La ora actuala care este salariu mediu pe economie?
Plangerea penala unde se depune la Politie unde e dosarul....sau trebuie in alta parte care e demersul?? ma instiinteaza cineva de aceasta plangere penala..(mentionez am avut un accident rutier-pieton)
- o pot depune si fara avocat?
Salut Studentule , cel mai rau caz asa cum se procedeaza vei primi o amenda administrativa, in caz ca nu vei plati vei lucra in folosul comunitatii in zona in care locuiesti...in functie de suma atatea zile lei lucra prin sat/oras la salubrizare....asa ca Numai bine si spor la treaba daca nu ai din ce sa achitii banii..~ Si ti-o spun de la student la student nu se merita gainarii dastea.....Mai bine mananci mamaliga de aksa...si esti linistit inainte sa pui capul la somn....Cu Dumnezeu inainte!(nu sunt pocait, sunt doar credincios ortodox)
Am relatat cu cateva zile inainte ce am patit , acum eu ma confrunt cu alta problema:
- as dori sa ajung la o intelegere din partea mea cu soferul intrebarea este daca ii sun si le spun sa stabilim o intalnire in care sa ajungem la un acord pntru a numai ajunge prin tribunale si tot restul, proces civil...... ....ma poate baga la santaj??
- mentionez ca soferul nu m-a contactat pana acum ..... e bine sa il contactez eu?
-eu deja am facut niste pasii care i-am primit aici pe forum...am fost la I.M.L , urmeaza sa depun cererea prealabila de urmarire penala asta dupa ce sunt in posesia certificatului medico-legal.
- eu sa imi fac remersul pana la capat?adica sa depun palngerea penala... si daca ajung cu ei la o intelegere sa o retrag.... am inteles ca 60 de zile de la accident pot depune cererea...? sau e mai mic termenul...???tin sa mentionez ca nu am ajuns inca la URDISTE sa depun declaratia cum s-a intamplat accidentul...e vre` un termen si pentru aceasta declaratie?
Astept un raspuns de la dvs, dupa cum am relatat nu imi permit un avocat , asa ca voi incerca sa imi caut singur dreptatea folosindu-ma de datele dumneavoastra , a consilierilor , avovatiilor si celorlaltii forumistii~!
Răspuns la discuția accident rutier (victime)
Va multumesc tuturor pentru detaliile date pana acum , voi incerca in aceasta saptamana sa demarez cateva din spusele dumneavoastra! Declaratie, plangere penala, eu astept rezulatul de la I.M.L CU CATE ZILE DE ingrijiri medicale imi acorda.Mai mult de 10 zile sunt sigur la diagnosticul scris de medic specialist: fractura cominutiva maleola tibiala dreapta.
Răspuns la discuția accident rutier (victime)
Dl avocat nu pot lua legatura inca cu un avocat deoarace nu imi permit financiar.Sper sa ma ajut eu de unul singur cat pot.Cerand si informatii de pe acest forum.cEEA CE VREAU SA VA INTREB DE ACELE EXPERTIZE VOR TREBUI SA LE PLATESC EU DACA LE CER..??
Răspuns la discuția accident rutier (victime)
In legatura cu ce ati spun dvs, prietena mea si mama mea a fost la BPRUTIERA si l-a identificat pe cel care instrumenteaza dosarul in care sunt parte vatamada, acel domn politist nu le-a dat dreptul la dosar , spunand pana nu depunem declaratia si plangerea nu avem voie la dosar...oare asa este sau cumva acest dosar este deja unul masluit??de nu vrea sa avem acces la dosar...
Buna ziua , pe data de 21.05.2009 am fost victima unui accident rutier , eu si prietena mea fiind in fata mea la 2 pasi.Accidentul s-a intamplat in zona obor , Magazinul ALTEX.Impreuna cu prietena ne-am angajat sa traversam soseaua pe trecerea de pietoni.Traversand prima parte a soselei si a liniei de tranvai din partea dreapta spre stanga am fost loviti de o masina care circula pe linia de tramvai din sensul :OBOR-COLENTINA.La fata locului a sosit Ambulanta Smurd si apoi Politia poate cei de la sectia 7 sau cei de la Udriste, noi fiind transportatii la SPITAL, pe timpul spitalizarii soferul a venit la mine si mi-a dat de inteles ca eu sunt de vina ca am trecut pe rosu, mi-a spus ca martorii la dosar sunt luati de politie de la locul accidentului.Nu cumva incearca sa musamalizeze vinovatia? In spital a intervenit o operatie chirurgicala la piciorul drept, am stat internat 8 zile in spital si acum sunt la domicilul in pat, fiind in concediu medical.Mentionez ca am facut un pas, am fost in ziua externarii la I.M.L PENTRU A scoate un certificat medico-legal, urmand sa astept eliberarea lor. Ma puteti indruma ce e de facut mai departe?Care sunt procedurile de urmat? Astept un raspuns din partea DVS. Vva multumesc!