avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate vh2

Activitate vh2

pina la ce data se depun adeverințele de venituri nepermanente, la casa de pensii?
Răspuns la discuția testament bunuri mobile
se poate adauga un act aditional la tesamentul imobiliar existent? multumesc
ce posibilitati exista de a face testament pe bunuri mobile cum ar fi conturile bancare avind in vedere ca pe bunurile imobiliare exista deja un testament inregistrat la notar. Multumesc,
Buna ziua,
Avem un teren extravilan de unde vom fi expropriați in anul 2024.
CNAIR construieste un drum expres.
1. Cui se va face plata exproprierii ,stiind ca titlul de proprietate este pe 4 mostenitorii? (copii mamei mele).
2. Are vreo relevanta ca terenul a fost impartit intre noi si ca suprafata respectiva mi-a revent mie , am lucrat-o si am platit impozit?
Se intelege ca titlul de proprietate nu s-a dezbatut la notar, din lipsa de preocupare a ceorlalte parti. Va multumesc , o zi buna
Buna ziua,
Putem vinde un apartament la care s-a facut testament la notar?
Partile mentionate (proprietar si mostenitor) sunt de acord pentru vinzare si in cuplu. Multumesc anticipat
Buna ziua,
doresc sa cumpar un apartament impreuna cu prietenul meu,
participatia la plata locuintei este diferita ; participatia prietenului este in proportie de 1/3 din valoarea totala, iar eu restul. Daca este posibila o astfel de cumparare?
schimbare domiciliu,
ce variante avem pentru schimbarea domiciliului mamei mele
in cazul in care vrem sa locuiasca cu noi?
in acelasi timp am dori sa vindem casa in care locuieste acum, deoarece antreneza alte cheltuieli si timp pentru deplasare.
mentionez ca mama are 89 de ani , iar legea stipuleaza ca persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani nu li se mai schimba cartea de identitate.

Multumesc,

buna ziua,
putem vinde o casa la licitatie, in ce conditii ?
care este organismul care se ocupa de aceasta forma de vinzare?
mentionez ca avem un singur proprietar, documentatie cadastrala, imobil liber de sarcini. Multumesc
vanzare casa,

incerc sa vand o casa printr-o agentie mobiliara, deoarece locuiesc in tara 30 zile/an. locuinta provine din donatia mamei mele care este in viata si de la tatal meu decedat.Agentul imobiliar a facut copii la actele de proprietate si mi-a propus sa il numesc mandatarul meu,
Intrebare: mandatarul poate vinde casa numai pe baza acelor copii?
multumesc,
Răspuns la discuția vanzare casa cu uzufruct
Va multumesc, o seara buna