grigore iuliana a scris:
si eu sunt in aceeasi situatie si achesez pe deplin la solicitarea dumneavoastra de a face front comun , eventual sa dam statul in judecata pentru bataia de joc la care ne-a supus atatia ani, pe greseala lor noi platim cu bani , sanatate , nervi, etc.Asa cum ati spus ei au reusit doar sa ne instige unii impotriva altora, eu stau in acest imobil din 1967 si pana acum un an nu am stiut ca exista proprietar sau mostenitor , am toate hartiile de la primarie ca nu a fost depusa notificare pe acest imobil , in schimb ma trezesc ca sunt chemata in judecata si in actiune se face referire la o notificare din 2001 depusa pentru sectorul 5, eu stand in sectorul 3.Ce poti sa mai spui?
Sunt de acord cu dvs sa facem front comun insa caut un avocat care sa ma reprezinte si sa stie ce are de facut: am intalnit o serie de "domni" care erau interesati doar de consultatii si de plata lor fara a face ceva concret.
Pe noi nici o institutie nu ne-a instiintat niciodata de cererea de revendicare iar cand am facut noi cerere la primarie raspunsurile date au scris pe ele " caracter informativ fara a putea fi utilizate in justitie, etc".
Traiesc clipe de disperare pentru ca daca eram anutata, asa cum era normal si legal, nu s-ar mai fi intamplat toate acestea. Si desi nu am fost anuntati pe cale oficiala niciodata nu pot sta cu mainile in san sa astept sa mi se intample ceva. Trebuie ca cineva sa raspunda pentru toate aceste greseli. Am citit si despre cazul Raicu vs Romania ( situatie similara cu a mea) si cred ca exista multi oameni pacaliti ca si mine.