avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate foaie verde

Activitate foaie verde

Astazi 28.noi.2012 ni sa spus ca ni se va oprii din salariu obligatoriu o suma care reprezinta garantia vestiarelor pe care le folosim la servici si pe deasupra vom plati incepind cu luna mai a acestui an care a trecut, deci din urma. Daca se poate asta, as dori sa stiu si in ce conditii se poate face si ce acte se fac in acest caz? Multumesc !
Răspuns la discuția unde arunc gunoiul!
la asta nu ma-m gindit, in schimb vreau sa fac un gard de 2,5 m prin care sa nu treaca nici gainile si nici lumina sa poate vedea la mine in curte am voie ?Multumesc!
Răspuns la discuția unde arunc gunoiul!
nu a-ti inteles ca orice ia-s spune ami raspunde ca asa e la tara,si cum eu trec foarte rar pe acolo face ce vrea!Oricum multumesc pt. raspuns!
Parintii se despart,asi impart legal lucrurile,mama ramine cu copii si cu apartament 3 camere,in acte se precizeaza "cu respectarea spatiului locativ al copiilor",copii erau minori acum sant mari ,unul din ei a ramas impreuna cu mama si cu familia lui in casa mamei iar mama il ameninta ca il da afara daca si-a pus gogonele pe balcon sau cine stie ce alta aberatie.
Ce poate face mama impotriva lui si ce drepturi are copilul care de fapt sta intr-o singura camera din cele 3 una fiind pustie?
Multumesc!
Am o casa in provincie iar intre mine si vecinul exista un gard caruia ai putem spune comun.Pe acest gard vecinul meu asi pune la uscat tot felul de covoare ,paturi mai mult sau mai putin clatite care se scurg in curtea mea.Faptul in sine ca in acele lucruri exista inca detergent ma doare mai ales ca efectul este vizibil ,adica sa-u uscat pomii iar pe linia de scurgere care sa format din cauza acestui abuz sa uscat pina si plantele daunatoare! De cite ori ia-m spus mi-a raspuns:' ca asa e la tara'
Ce este de facut? Mentionez ca si gainile lui si-au schimbat domiciliul la mine .Oare asa e la tara?Multumesc!
Discuție litera I
Mai exista litera " I " in codul muncii sau mai bine spus se marcheaza grafic in cartea de munca desfcerile de contract?
Din cate am inteles in urma unui eveniment sa-r putea sa ma aleg cu o penalizare care reprezinta plata unui laptop pe care cica l-am stricat eu si la reparat hotelul pentru client.Am inteles ca mi se va opri din salariu. Antrebarea este: Nu ar trebuii sa mi se elibereze o chitanta ,o hirtie?
Noi nici la salariu nu primim vre-o hirtie !
Multumesc din nou !
Discuție abuz sau nu?
In hotelul unde lucrez ducand bagajele unui client in camera mi-a cazut unul din troler.
A doua zi seara clientul ami spune ca avea un laptop in geanta si ca i la-m spart.
Pe camera se vede cand ami cade o geanta nicidecum un laptop,si pe deasupra ma anunta abia a doua zi seara .
Problema este seful meu care spune ca ma pune sa-l platesc ca nu-l intereseaza.Ce poate face seful impotriva mea?
Multumesc anticipat!
Discuție nu e bine nebun
Am crezut intotdeauna ca e bine sa fii nebun pt ca nu ati pasa de nimic!
Am un unchi care a inebunit instantaneu acum 4 zile din cauza bauturii cu siguranta,vorbeste cu mortii merge in chiloti prin sat etc.Fratele lui a sunat la salvarea din Craiova de unde a aflat ca salvarea nu se deplaseaza pana in satul Cleanov cca.45 km,altadata i sa spus ca nu poate venii pt betivi,ieri seara la cautat cu politia si la adus acasa in nici-un caz la un un control.
Cum se poate ajuta un astfel de om ?Care este procedura de lucru ? poate devenii periculos pt cei din jur!
Daca nimeni nu ne baga in seama el poate face sau a-si poate face rau singur lucru pe care nu mi-l doresc. Multumesc!
Discuție spatiu
Observ in ultimul timp ca unul dintre numeroasele motive de cearta in casnicia cuiva este trecerea in spatiu a celuilalt, sau mai bine spus cand una dintre parti se opune acestui lucru
Intreb ce poate pierde el daca o trece pe ea in spatiu, ei avind in grije si copilul minor , dar ei nefiind casatoriti?
Multumesc !