Calculul numarului mediu de salariati pentru perioada 01-06.2013 este:
luna 1h 2h 4h 8h
ian 7 1 5 1
feb 8 1 2 1
mar 10 2 1 0
apr 12 1 1 1
mai 6 1 0 1
iunie 5 1 0 1
TOTAL 48 7 9 5 => 69
48*0.125/6=1
7*0.25/6=0.29
9*0.5/6=0.75
5*1/6=0.83
total= 1+0.29+0.75+0.83=2.87 adica 3 nr. mediu
Am facut corect?!
Va multumesc!!!!!
O soc. de reparatii auto din Germania platitoare de TVA, respectiv inregistrata in ROI emite catre o soc din Romania platitoare de TVA, respectiv inreg.in ROI, o fatura de piese de schimb si manopera auto cu TVA.
1.Care sunt inreg.contabile si implicatiile fiscale aferente ac.operatiuni?
2.Trebuie declarata operatiunea in Declaratia recapitulativa 390?
Am primit pe 03.06.2011 o factura proforma reprezentand avans (30% din valoare) a unui utilaj ce urmeaza sa-l primesc si platesc in luna octombrie 2011. Cand este exigibila achizitia, o pot declara acum sauu...
sotul meu a avut un accident de munca in portul Cta la sc canal sevice joi 03.03.2011 ora ~20-21 de o parama a altui vapor in timpul caid el isi facea treaba lui fracturadu-i mandibula in doua locuri si trantidu-l la pamant incontient, dus la spital cu Smurdul fara alcoolemie la analize si cu traume la cap dovada tulburari ale mamoriei si a tomografului facut de 2 ori, doctorii neurologi spun ca nu are pb-me iar doctora de la OMF (BMF) spune ca nu pote face tot ce trebuie la mandibula di cauza pb-lor neurologice. Eu am fost anuntata dupa ce el a fost deja internat, cei de la munca nu au luat legattura cu mine sa intrebe de viata lui....si eu ce sa cred,,,va rod invatati-ma
Mama cu doi baieti care stau intr-un ap.cu 2 camere, au intretinere neachitata din luna mai 2010 in val.de 500 lei RON, al trei-lea baiat care nu mai sta in ap din luna nov.2008 dar pe BI/CI are domiciliul stabil tot la acest ap.vine sa-i dau adev.din care sa reiasa ca nu este in evid. noastra si nu a depus dosar de subventie.
Sunt foarte revoltati !!!...ptr ca nu am vrut sa-i eliberez asemenea adev.pana nu-si platesc datoria la intretinere.
Am dreptate?!!!
Este normal ca de cate ori vin acasa pana ajung la etajul 4/4 sa inhalez fumul de tigara al vecinului de la parter care fumeaza pe casa scarii fiind ,,fumator inrait" suparandu-se cand i-am spus sa iasa afara sau sa fumeze la el in casa sau cand vreau sa ies in oras pana ies din bloc imi miros hainele de parca am fost intr-un bar.
Sotul a fost citat la tribunal ca martor intr-un proces, fiind marinar, nu s-a prezentat la termenele stabilite, intre timp si-a mutat domiciliul, venind la vechea adresa jandarmii cu mandat unde locuiesc parintii mei in varsta de 72 ani, spunindu-le ca nu mai locuieste acolo. Mama nestiind adresa de domiciliu exacta le-a spus numai ca locuieste in Constanta, jandarmul a amenintat-o ca-i pune catusele si-o duce la C-ta sa dea declaratie in locul lui si ca ce fel de mama este de nu stie adresa de domiciliu a copiilor ei.
A procedat corect respectandu-si atributiunile de serviciu fata de mama ?!!!
Va multumesc anticipat.