avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate dynsky

Activitate dynsky

Răspuns la discuția Recurs ICCJ
Cred ca nu ati inteles dezbaterea aceasta sau poate nu am fost eu suficient de explicit
In lamuriri.
Asa ca arat in succesiunea datelor faptele urmatoare:
1 la data de am formulat plindgere pe art 278 impotriva lu X pentru distrugere .
Din urma cercetarilor efectuate de organele de cercetare penala au dat o rezolutie care arata ca nu se intrunesc elementele constitutive ale infractiuni de distrugere .
Am atacat la instanta si am aratat ca se intrunesc elementele constitutive utilajul fiind distrus.
Prima sentinta in baza art 278/1 alin 8 lit b. Spune faptul ca se intrunesc si trimite dosarul la parchet in vederea inceperii urmaririi penale pentru distrugere , urmind a fi dispusa inceperea urmaririi penale si efectuarea unor expertize conform art 273 acestea sunt obligatorii.
2 procuratura primeste dosarul dispune inceperea urmarii penale iar ulterior sub motivarea ca inculatul se sustrage urmaririi penale si nu mai face nicio alta cercetare ,dispune prin ordonanta scoaterea inculpatului pe baza art 18/1 .
3 fac iar plingere impotriva ordonantei si ajung la judecator iar acesta si spun ca dupa inceperea urmariri penale procuratura nu a mai efectuat nicio cercetare fapt ce contravine art 278/1 alin 8 lit b rap la art 273 actele fiind nule cer sa se respinga solutia data si mentinerea primei soluti ca find obligatorie pentru organul de cercetare penala si avind autoritate de lucru judecat si care este definitiva .
4 apare solutia .judecatorul mentine solutia procurorului care nu a efectuat niciun act de cercetare dupa inceperea urmariri penale .
.
Acum am doua soluti prima cu autoritate de lucru judecat definitiva ,care obliga organul de cercetare penala sa faca cercetarii lucru nerespectar . si a doua solutie la aceasi judecatorie care mentine hotarirea procurorului de a nu efectua cercetarile obligatorii din prima solutie .
Care are dreptate ambele fiind definitive .
Revin si spun ca asupra mea personal sa incercat de catre parchet aceasi smecherie asemanatoare numai ca judecatorul a fost atent si a mentinut prima solutie si chiar specifica ca este obligatoriu prima solutie si are putere de lucru judecat .respinge afirmatiile procuraturii.
EEE acum sunt in impas sunteti avocat dupa cum vad astept solutii si dezbateri .
Date informative INSTITUTUL NATIONAL AL MAGISTRATURII ..cu privire la mica reforma in justitie leg 202/2010 la art 389/9 alin 1 pct 12 Cpp apare la punctul B pct 17/2 cind hotarirea este contrar legii sau cind prin hotarire s-a facut o gresita aplicare a legi .
Jcc justitie .....Dosar 13/2007 admite recurs in interesul legii articolul combatut aste tocmai art 278/1 alin 8 lit b si c...
Dosar 6108/2005 iccj cu privire la art 278/1 lit b cpp .
Astept sa va formati o opinie mai detaliata pe lege .

Răspuns la discuția Recurs ICCJ
Multumesc de raspuns ... dar
In prima plingere sa dispus de catre prima instanta urmatoarele ...citez din sentinta penala..
In temeiul art 278ind 1 alin 8 lit b Cpp admite plingerea formulata de petenta (societatea A) in contradictoriu cu intimata X impotriva rezolutiilor 10... si 15.... din ale parchetului ttx de pe linga judecatoria ccs si trimite cauza procurorului in vederea inceperii urmaririi penale impotriva intimatei Xsub aspectul savirsirii infractiunii de distrugere prev si pedepsita de art 217 cpen ..
Acum avind in vedere art 278 ind 1 lit b cpp obligatia judecatorului este sa indice probele care urmeaza a fi strinse de catre organul de cercetare penala . acesta indica probele care trebuiesc strinse ,adica , o expertiza tehnica asupra utilajului si un dosar de cercetare penala .
In conformitate cu art 273 1 ind1 hotarirea judecatorului SI INDICATIILE sunt obligatori pentru organele de cercetare penala .
Procurorul incepe urmarirea penala aduce la cunostinta intimatei X ....si atentie nu mai face nicio alta cercetare absoluit niciun alt demers nimic nici macar luarea unei declaratii intimatei . dupa 7 luni dispune printr-o ordonanta scoaterea de sub urmarire penala si prin intermediul art 18 ind1 rap la art 91 adica .......citez prin ordonanta 10....../p/..... procurorul a dispus in baza art 249 cpp rap la art 11 pct 1 lit b si art 10 lit b din cpp art 18/1 si art 91 din cp scoaterea de sub urmarire penala a invinuitX sub asp savirsirii infr prev de art 217 al 1din cp si aplicarea unei amenzi cu caracter administrativ constind in amenda de 300 lei ..
Deasemenea indica in ordonanta faptul ca intimata X sa sustras urmaririi penale si nu sa prezentat sa dea nicio declaratie .
Dupa plingerea impotriva rezolutiei la procurorul ierarhic binenteles rezultatul a ajuns doar in instanta la mine nu
Tinind cont ca hotarirea definitiva a judecatorului pe art 278 /1 alin 8 lit b este obligatorie pentru procuror si organul de cercetare pen am ajuns in fata judecatorului si am sustinut aceasi hotarire a codului de procedura penala obligatia de a se conforma hotaririi judecatoresti din prima instanta .
Aratind ca organul de cercetare penala nu a respectat hotarirea impusa si indicata de judecator prin hotarirea definitiva.
A doua Instanta de judecata respinge plingerea ca neintemeiata .
INTREBARI
1 HOTARIREA INSTANTEI NU ESTE NELEGALA FINCA MENTINE ORDONANTA NELEGALA?
2 AVIND IN VEDERE CA SUNT DOUA HOTARIRI PE ART 278/1 EU CONSIDER CA UNA DINTRE ELE ESTE NELEGALA IAR ACEST FAPT TREBUIE SA FIE HOTARIT DE O ALTA INSTANTA FIIND VORBA DE DOUA HOTARIRII DEFINITIVE AICI MA REFER LA ART 389 IND 9 ALIN 1 PCT 17 CPP CIND HOTARIREA ESTE CONTRARA LEGII SAU CIND PRIN HOTARIRE S-A FACUT O GRESITA APLICARE A LEGII .
ASTEPT DEZBATERI APRIGE PE ACEST ASPECT ..... CU MULTUMIRI I ANTICIPATE PENTRU TOTI PARTICIPANTII ACESTUI UTOPIC
VA ROG SA FACETI DOAR COMENTARII LA OBIECT CU SUSTINERI LEGALE ......
Răspuns la discuția Recurs ICCJ
inteleg daca este o hotarire definitiva ....corect dar daca sunt doua hotariri ?
exemplu
societatea A formuleaza plingere penale impotriva numitului X pentru distrugere si furt
procurorul si organele de cercetare penala refuza efectuarea cercetarilor se ajunge cu plingere impotriva rezolutiei .procurorului si prim procuror la instanta .
1 Prima instanta constata pe fond faptul ca societatea A este indreptatita si are dreptate . desfinteaza ambele rezoluti si trimite (atentie ) cauza la procuror in vederea inceperi urmaririi penale pentru distrugere si OBLIGA ,dispune efectuarea unei expertize cu privire la bunurile distruse .
Dupa un an de zile fara nicio expertiza si fara niciun act de cercetare in dosarul de urmarire penala subiniind si faptul ca numitul X se sustrage urmaririi penale ,Procuratura ,dispune scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei amenzi ,se ajunge in instanta cu plingere impotriva rezolutiilor procurorilor ,pe art 278/1. Aratind ca solutia nu este cercetata si se incalca art 273 rap la 278/1 alin 8 lit b,nerespectarea hotaririi primei instante de judecata care a dispus ,inceperea urmaririi cit si efectuarea expertizei judiciare .---instanta fara vreun motiv respinge plingerea si mentine hotarirea procurorului si a prim procurorului .
Practic acum avem doua hotariri de instanta definitive pe acelasi art 278/1 .iar una nu este legala pentru ca nu sa efectuat expertiza impusa de judecator si nicio alta cercetare ,invinuitul sa sustras urmariri penale .
Care sunt total diferite .
Avind in vedere legea 202/2010 cu privire la art 278/1 hotaririle instantei pe acest art nu mai pot fi atacate deci sunt definitive . nu exista nici revizuire ,singura modalitate o consider eu fiind cea pe contestatie in anulare .
In ipoteza ca se constata o rea vointa din partea organelor de cercetare penala cum se poate reveni la situatia anterioara .?
Răspuns la discuția Recurs ICCJ
exista o hotarire pina in acest moment de contestatie in anulare intemeiata pe dispozitiile art 386 alin 1 lit c si d cpp ,in cazul pronuntarii unei solutii prevazute de art 278/1 alin 8 lit b cpp .
adica este pina acum vreo solutie atacata a art 278 /1 ,impotriva ordonantei procurorului
in care avocatul sa cistige impotriva procurorului ?
Dupa 18 ani sunt data in judecata de vinzatoarea (mama mea si intervenient sora mai mare ) ) pentru constatarea simulatiei a contractului de vinzare cumparare si revocarea donatiei simulate.
Adica citez : in temeiul art 1175 cciv sa constatati simulatia in cea ce priveste contractul de vinzare cumparare nr xxxx emis de notariatul de stat sector x in anul 1994 in sensul in care in temeiul prevederilor art 845 c civ sa constatati ca aceasta este o donatie deghizata .In temeiul art 831 cciv sa se constate conditiile revocarii si sa revocati donatia ,sa repuneti partile in situatia anterioara ,respectiv cota parte din apartament 5/8 sa se reintoarca in in proprietatea mea libera de sarcini .
Acestea au afirmat si sustinut in fata instantei ca nu au primit suma de bani stipulata in contract si faptul ca nu aveam venituri . Afirmati mincinoase iar in acest moment pot face dovada ca cele afirmate sunt minciuni si nu se sustin .
Intrebarea mea este
1. daca abitatia viagera intra in art 845 cciv
2 daca in baza art 831 c civ poate revoca asa zisa donatie pe motiv ca i-am cerut sa-si plateasca cota de intretinere la abitatie
3 daca si sora mea care a semnat contractul de vinzare cump poate invoca ,,donatia asa zisa ,,’’ avind in vedere ca a semnat actul in cunostinta de cauza ,, de vinzare –cumparare
Arat faptul ca nu imi pot permite angajarea unui avocat deoarece nu am venituri suficiente si am si un copil mic in intretinere .
Cum ma pot apara deafirmatiile acestora ?
Am si pot face dovada ca la data intocmirii actelor eram cu venituri foarte mari fata de cele doua reclamante .(sora nu avea servici –iar mama avea o pensie mica ),bani dati au fost dati in fata notarului asa cum este scris si in act ,iar ulterior au intervenit evenimente in viata celor doua care daca nu aveau sumele de banii nu ar fi putut interveni .
Banii pe care i-am dat la notariat i-am avut in casa dorind sa cumpar o locuinta cu un an anterior efectuarii tranzactiei si provin din salariu bani strinsi,
4 cine plateste taxele si impzitele daca este o donatie simulata asa cum sustin reclamantele avind in vedere ca eu am facut aceste plati timp de 18 ani .
5 aviind in vedere ca am dreptul doar la recurs ce ma sfatuiti sa invoc pentru a se rejudeca cauza .
6 mama mea in ultimii ani a facut numeroase plingeri atit la instanta civila cit si la procuratura in care recunoaste ca a vindut cu un pret .toate plingerile au fost solutionate in favoarea mea .Aceste plingeri au ca obiect desfintarea abitatiei si sa-i permita tranzactionarea acesteia sau sa-i platesc sume de bani pentru abitatie.
sunt intr-o situatie asemanatoare cu cea descrisa mai sus de catre dumneavoastra .
adica : am facut un act de vinzare cumparare a unui imobil intre mine cumparator,si -sora cu mama mea ca vinzatoare ,prin care am cumparat partile(cotele) lor de mostenire din apartament la doi ani dupa efectuarea succesiuni in urma decesului tatalui meu.si am oferit dreptul de habitatie viagera pe o camera ,respectiv un dormitor mamei mele .
actul sa incheiat in anul 1994.la notariatul de stat.
Dupa 18 ani sunt data in judecata de vinzatoarea (mama mea si intervenient sora mai mare ) ) pentru constatarea simulatiei a contractului de vinzare cumparare si revocarea donatiei simulate.
Adica citez : in temeiul art 1175 cciv sa constatati simulatia in cea ce priveste contractul de vinzare cumparare nr xxxx emis de notariatul de stat sector x in anul 1994 in sensul in care in temeiul prevederilor art 845 c civ sa constatati ca aceasta este o donatie deghizata .In temeiul art 831 cciv sa se constate conditiile revocarii si sa revocati donatia ,sa repuneti partile in situatia anterioara ,respectiv cota parte din apartament 5/8 sa se reintoarca in in proprietatea mea libera de sarcini .
Acestea au afirmat si sustinut in fata instantei ca nu au primit suma de bani stipulata in contract si faptul ca nu aveam venituri . Afirmati mincinoase iar in acest moment pot face dovada ca cele afirmate sunt minciuni si nu se sustin .
Intrebarea mea este 1. daca habitatia viagera intra in art 845 cciv
2 daca in baza art 831 c civ poate revoca asa zisa donatie donatia pe motiv ca i-am cerut sa-si plateasca cota de intretinere la habitatie
3 daca si sora mea care a semnat contractul de vinzare cump poate invoca ,,donatia asa zisa ,,’’ avind in vedere ca a semnat actul in cunostinta de cauza ,, de vinzare –cumparare
Arat faptul ca nu imi pot permite angajarea unui avocat deoarece nu am venituri suficiente si am si un copil mic in intretinere .
Cum ma pot apara deafirmatiile acestora ?
Am si pot face dovada ca la data intocmirii actelor eram cu venituri foarte mari fata de cele doua reclamante .(sora nu avea servici –iar mama avea o pensie mica ),bani dati au fost dati in fata notarului asa cum este scris si in act ,iar ulterior au intervenit evenimente in viata celor doua care daca nu aveau sumele de banii nu ar fi putut interveni .
Banii pe care i-am dat la notariat i-am avut in casa dorind sa cumpar o locuinta cu un an anterior efectuarii tranzactiei si provin din salariu strins,
4 cine plateste taxele si impzitele daca este o donatie simulata asa cum sustin reclamantele avind in vedere ca eu am facut aceste plati timp de 18 ani .
5 aviind in vedere ca am dreptul doar la recurs ce ma sfatuiti sa invoc pentru a se rejudeca cauza .
6 mama mea in ultimii ani a facut numeroase plingeri atit la instanta civila cit si la procuratura in care recunoaste ca a vindut cu un pret .toate plingerile au fost solutionate in favoarea mea .Aceste plingeri au ca obiect desfintarea abitatiei si sa-i permita tranzactionarea acesteia sau sa-i platesc sume de bani pentru abitatie.
Răspuns la discuția donatie deghizata
sunt intr-o situatie asemanatoare cu cea descrisa mai sus de catre dumneavoastra .
adica : am facut un act de vinzare cumparare a unui imobil intre mine cumparator,si -sora cu mama mea ca vinzatoare ,prin care am cumparat partile(cotele) lor de mostenire din apartament la doi ani dupa efectuarea succesiuni in urma decesului tatalui meu.si am oferit dreptul de habitatie viagera pe o camera ,respectiv un dormitor mamei mele .
actul sa incheiat in anul 1994.la notariatul de stat.
Dupa 18 ani sunt data in judecata de vinzatoarea (mama mea si intervenient sora mai mare ) ) pentru constatarea simulatiei a contractului de vinzare cumparare si revocarea donatiei simulate.
Adica citez : in temeiul art 1175 cciv sa constatati simulatia in cea ce priveste contractul de vinzare cumparare nr xxxx emis de notariatul de stat sector x in anul 1994 in sensul in care in temeiul prevederilor art 845 c civ sa constatati ca aceasta este o donatie deghizata .In temeiul art 831 cciv sa se constate conditiile revocarii si sa revocati donatia ,sa repuneti partile in situatia anterioara ,respectiv cota parte din apartament 5/8 sa se reintoarca in in proprietatea mea libera de sarcini .
Acestea au afirmat si sustinut in fata instantei ca nu au primit suma de bani stipulata in contract si faptul ca nu aveam venituri . Afirmati mincinoase iar in acest moment pot face dovada ca cele afirmate sunt minciuni si nu se sustin .
Intrebarea mea este 1. daca habitatia viagera intra in art 845 cciv
2 daca in baza art 831 c civ poate revoca asa zisa donatie donatia pe motiv ca i-am cerut sa-si plateasca cota de intretinere la habitatie
3 daca si sora mea care a semnat contractul de vinzare cump poate invoca ,,donatia asa zisa ,,’’ avind in vedere ca a semnat actul in cunostinta de cauza ,, de vinzare –cumparare
Arat faptul ca nu imi pot permite angajarea unui avocat deoarece nu am venituri suficiente si am si un copil mic in intretinere .
Cum ma pot apara deafirmatiile acestora ?
Am si pot face dovada ca la data intocmirii actelor eram cu venituri foarte mari fata de cele doua reclamante .(sora nu avea servici –iar mama avea o pensie mica ),bani dati au fost dati in fata notarului asa cum este scris si in act ,iar ulterior au intervenit evenimente in viata celor doua care daca nu aveau sumele de banii nu ar fi putut interveni .
Banii pe care i-am dat la notariat i-am avut in casa dorind sa cumpar o locuinta cu un an anterior efectuarii tranzactiei si provin din salariu strins,
4 cine plateste taxele si impzitele daca este o donatie simulata asa cum sustin reclamantele avind in vedere ca eu am facut aceste plati timp de 18 ani .
5 aviind in vedere ca am dreptul doar la recurs ce ma sfatuiti sa invoc pentru a se rejudeca cauza .
6 mama mea in ultimii ani a facut numeroase plingeri atit la instanta civila cit si la procuratura in care recunoaste ca a vindut cu un pret .toate plingerile au fost solutionate in favoarea mea .Aceste plingeri au ca obiect desfintarea abitatiei si sa-i permita tranzactionarea acesteia sau sa-i platesc sume de bani pentru abitatie.
sunt intr-o situatie asemanatoare cu cea descrisa mai sus de catre dumneavoastra .
adica : am facut un act de vinzare cumparare a unui imobil intre mine cumparator,si -sora cu mama mea ca vinzatoare ,prin care am cumparat partile(cotele) lor de mostenire din apartament la doi ani dupa efectuarea succesiuni in urma decesului tatalui meu.si am oferit dreptul de habitatie viagera pe o camera ,respectiv un dormitor mamei mele .
actul sa incheiat in anul 1994.la notariatul de stat.
Dupa 18 ani sunt data in judecata de vinzatoarea (mama mea si intervenient sora mai mare ) ) pentru constatarea simulatiei a contractului de vinzare cumparare si revocarea donatiei simulate.
Adica citez : in temeiul art 1175 cciv sa constatati simulatia in cea ce priveste contractul de vinzare cumparare nr xxxx emis de notariatul de stat sector x in anul 1994 in sensul in care in temeiul prevederilor art 845 c civ sa constatati ca aceasta este o donatie deghizata .In temeiul art 831 cciv sa se constate conditiile revocarii si sa revocati donatia ,sa repuneti partile in situatia anterioara ,respectiv cota parte din apartament 5/8 sa se reintoarca in in proprietatea mea libera de sarcini .
Acestea au afirmat si sustinut in fata instantei ca nu au primit suma de bani stipulata in contract si faptul ca nu aveam venituri . Afirmati mincinoase iar in acest moment pot face dovada ca cele afirmate sunt minciuni si nu se sustin .
Intrebarea mea este 1. daca habitatia viagera intra in art 845 cciv
2 daca in baza art 831 c civ poate revoca asa zisa donatie donatia pe motiv ca i-am cerut sa-si plateasca cota de intretinere la habitatie
3 daca si sora mea care a semnat contractul de vinzare cump poate invoca ,,donatia asa zisa ,,’’ avind in vedere ca a semnat actul in cunostinta de cauza ,, de vinzare –cumparare
Arat faptul ca nu imi pot permite angajarea unui avocat deoarece nu am venituri suficiente si am si un copil mic in intretinere .
Cum ma pot apara deafirmatiile acestora ?
Am si pot face dovada ca la data intocmirii actelor eram cu venituri foarte mari fata de cele doua reclamante .(sora nu avea servici –iar mama avea o pensie mica ),bani dati au fost dati in fata notarului asa cum este scris si in act ,iar ulterior au intervenit evenimente in viata celor doua care daca nu aveau sumele de banii nu ar fi putut interveni .
Banii pe care i-am dat la notariat i-am avut in casa dorind sa cumpar o locuinta cu un an anterior efectuarii tranzactiei si provin din salariu strins,
4 cine plateste taxele si impzitele daca este o donatie simulata asa cum sustin reclamantele avind in vedere ca eu am facut aceste plati timp de 18 ani .
5 aviind in vedere ca am dreptul doar la recurs ce ma sfatuiti sa invoc pentru a se rejudeca cauza .
6 mama mea in ultimii ani a facut numeroase plingeri atit la instanta civila cit si la procuratura in care recunoaste ca a vindut cu un pret .toate plingerile au fost solutionate in favoarea mea .Aceste plingeri au ca obiect desfintarea abitatiei si sa-i permita tranzactionarea acesteia sau sa-i platesc sume de bani pentru abitatie.
Răspuns la discuția act de vanzare cumparare
sunt intr-o situatie asemanatoare cu cea descrisa mai sus de catre dumneavoastra .
adica : am facut un act de vinzare cumparare a unui imobil intre mine cumparator,si -sora cu mama ca vinzatoare ,prin care am cumparat partile(cotele) lor de mostenire din apartament la doi ani dupa efectuarea succesiuni in urma decesului tatalui meu.si am oferit dreptul de habitatie viagera pe o camera ,respectiv un dormitor mamei mele .
actul sa incheiat in anul 1994.la notariatul de stat.
Dupa 18 ani sunt data in judecata de vinzatoarea (mama mea si intervenient sora mai mare ) ) pentru constatarea simulatiei a contractului de vinzare cumparare si revocarea donatiei simulate.
Adica citez : in temeiul art 1175 cciv sa constatati simulatia in cea ce priveste contractul de vinzare cumparare nr xxxx emis de notariatul de stat sector x in anul 1994 in sensul in care in temeiul prevederilor art 845 c civ sa constatati ca aceasta este o donatie deghizata .In temeiul art 831 cciv sa se constate conditiile revocarii si sa revocati donatia ,sa repuneti partile in situatia anterioara ,respectiv cota parte din apartament 5/8 sa se reintoarca in in proprietatea mea libera de sarcini .
Acestea au afirmat si sustinut in fata instantei ca nu au primit suma de bani stipulata in contract si faptul ca nu aveam venituri . Afirmati mincinoase iar in acest moment pot face dovada ca cele afirmate sunt minciuni si nu se sustin .
Intrebarea mea este
1. daca habitatia viagera intra in art 845 cciv

2 daca in baza art 831 c civ poate revoca asa zisa donatie donatia pe motiv ca i-am cerut sa-si plateasca cota de intretinere la habitatie

3 daca si sora mea care a semnat contractul de vinzare cump poate invoca si revoca ,,donatia asa zisa ,,’’ avind in vedere ca a semnat actul in cunostinta de cauza ,, de vinzare –cumparare
Arat faptul ca nu imi pot permite angajarea unui avocat deoarece nu am venituri suficiente si am si un copil mic in intretinere .
Cum ma pot apara de afirmatiile acestora ?
Am si pot face dovada ca la data intocmirii actelor eram cu venituri foarte mari fata de cele doua reclamante .(sora nu avea servici –iar mama avea o pensie mica ),bani dati au fost dati in fata notarului asa cum este scris si in act ,iar ulterior au intervenit evenimente in viata celor doua care daca nu aveau sumele de banii nu ar fi putut interveni .
Banii pe care i-am dat la notariat i-am avut in casa dorind sa cumpar o locuinta cu un an anterior efectuarii tranzactiei si provin din salariu strins,

4 cine plateste taxele si impzitele daca este o donatie simulata asa cum sustin reclamantele avind in vedere ca eu am facut aceste plati timp de 18 ani .

5 aviind in vedere ca am dreptul doar la recurs ce ma sfatuiti sa invoc pentru a se rejudeca cauza .

6 mama mea in ultimii ani a facut numeroase plingeri atit la instanta civila cit si la procuratura in care recunoaste ca a vindut cu un pret .toate plingerile au fost solutionate in favoarea mea .Aceste plingeri au ca obiect desfintarea abitatiei si sa-i permita tranzactionarea acesteia sau sa-i platesc sume de bani pentru abitatie.
va multumesc
in sfirsit avem puncte comune
Sunt situatii si situatii in fiecare dosar penal ,insa nu este acceptabil ca un furt banal de utilaj sa dureze 7 ani de cercetari iar dupa 7 ani sa se dea NUP pe art 10 lit d iar cind se face dovada ca este gresit se schimba rezolutia si se invoca 284 cpp nu sa facut in termen legal .
Discutam de incompetenta a procurorilor care nu stiu sa citeasca sau care cred ca fenteaza justitiabilul dar problema se pune daca este un novice care nu stie prea multe si care nu dispune de resurse sa se lupte cu acestia
despre care justitie discutam cind procurorul este obligat sa cerceteze si el minte mai mult de cit infractorul si am exemplu pe acte scris semnat de procuror ,pina si infractorul recunoaste ca procurorul minte ,unde ne aflam cu justitia ,in ce hal se poate discuta de justitie cind procurori ascund fapte si acte in dosare penale si repet am dovada semnata de procuror .acestiia sunt in discutie si cum sa facem ca sa fortam sa-si faca datoria de procuror si sa nu incalce cp si cpp .
cu respect