intre timp, a parasit domiciliul, ar trebui sa dau o decl la politie pt parasire de domiciliu? Daca da, in ce termen? Multumesc anticipat!
Dar o data cu introducerea actiunii de divort poate fi evacuat sau abia la terminarea procesului? Daca vreau sa schimb yala la usa de maine pt a nu mai locui aici, este vreo problema?
Buna ziua,
Locuiesc cu sotul in acelasi apartament, avand amandoi adresa din buletin aici. Daca vreau sa divortez, cand il pot evacua, in ce conditii? Precizez ca ap este pe numele de fata, cumparat inainte de a ma casatori
Buna ziua,
M ar interesa sa mi spuneti va rog, daca sotul face datorii desi eu nu semnez nimic si nu sunt de acord (credite banci, carduri de credit, etc), in cazul divortului sau al decesului sotului, pot fi buna de plata, ma afecteaza financiar? Multumesc anticipat!
Buna dimineata,
Va rog sa mi spuneti unde pot plati o taxa de timbru pt o asoc de proprietari care se infiinteaza in Popesti Leordeni?
Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti, daca reclamatul depune cerere de suspendare a judecatii deoarece s a inteles pe cale amiabila cu paratul, care i art in baza caruia se face cererea, 242 sau 243 din codul civil?
In acest caz, paratul treb sa depuna si el o declaratie ca este de acord cu susp judecatii?
Daca se depun aceste cereri, se poate la ca termen paratul sa nu se mai prezinte ( e in conc) ?
Cum poate fi revocata imputernicirea avocatului in acest caz?
Multumesc anticipat!
Buna seara,
Am fost angajata la o firma 9 ani ca agent de asigurare. Incepand cu 01.08 vreau sa plec din firma pt a mi continua activitatea pe cont propriu tot in asigurari.
Daca unii din clientii firmei la care am lucrat vor sa incheie asigurari la mine, dandu mi o imputernicire scrisa in acest sens (nu e facuta la notar), pot fi acuzata de concurenta neloaiala sau ca am "furat" clientii firmei unde am lucrat?
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti daca la primul termen al unui proces se poate cere amanarea pt ca paratul sa si gaseasca un avocat? Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Suntem o asoc de propr constituita din 2 scari.
1. Daca dorim sa ne facem asoc pe fiecare scara, ce acte trebuie intocmite si cat ar costa infiintarea?
2. Actuala asoc are un proces in derulare pt recuperarea a 30.000 lei. Daca ne separam, ce se intampla cu procesul? Ne mai putem recupera banii?
Multumesc anticipat!
AM O PROBLEMA LA BLOCUL IN CARE LOCUIESC, LA ULTIMA SEDINTA S A STABILIT CA CEI CARE NU SI PLATESC FONDUL DE RULMENT SI REPARATII, DESI SUNT LA ZI CU INTRETINEREA, SA LI SE APLICE PENALIZARI .
ESTE LEGAL ACEST LUCRU?