avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate r_anacristina

Activitate r_anacristina

Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara locuiește singura intr o casa, dar deține ca și moștenitor împreună cu mine și sora mea (după tatăl care a decedat în urma cu 5 ani) și un apartament în care locuim eu și sora, mai poate primi subvenție la gaze naturale? Doar ea are adresa acolo unde locuiește, adică în casa. Cu alte cuvinte, contează cati proprietari are are o locuință sau cati locuiesc efectiv în ea? Mulțumesc!
Răspuns la discuția drepturile angajatului
Va multumesc pentru raspuns!
Buna seara! Lucrez de 10 luni la o firma care intre timp a intrat in faliment, asadar am fost anuntata ca voi primi un preaviz de incetare a contractului de munca. Acesta contine data la care incepe si inceteaza acest preaviz cat si mentiunea ca voi beneficia de protectia oferita de reglementarile Legii nr. 76/2002 privind protectia sociala a somerilor... As vrea sa stiu ce inseamna mai exact aceasta mentiune avand in vedere ca am lucrat cu contract de munca doar 10 luni si daca mai beneficiez si de alte drepturi salariale. Multumesc!
Buna ziua.
Am inteles ca pot beneficia de indemnizatie de somaj cei care in ultimii 2 ani au lucrat minim 1 an cu carte de munca. Intrebarea e, se calculeaza inclusiv ziua de cand si pana cand sau se calculeaza din luna cutare pana in luna cutare?
Va multumesc!
Discuție Plata CASS
Nu lucrez momentan dar as vrea sa-mi platesc singura asigurarea de sanatate mai ales ca medicul de familie imi spune ca e obligatoriu acest lucru.
Cum se plateste? Lunar sau trimestrial? Care este suma pe care trebuie s-o platesc?
Multumesc!
Răspuns la discuția Durata cursurilor AJOFM
Multumesc!
Stie cineva cat dureaza un curs de cosmetician la ajofm, gorj de exemplu?
Durata este aceeasi indiferent de localitate?
va multumesc!
Va multumesc pentru raspuns!:)
Răspuns la discuția Succesiune mostenire
Numele meu este Cristina si am sa incerc pe cat de scurt o sa pot sa va prezint situatia mea. Bunicii mei au doi copii (mama mea si un frate). Acum 8 ani cei doi i-au facut contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere (sper ca am spus corect) unchiului meu pe o casa de la tara. Trebuie sa precizez ca fiicei lor (mama mea) ii oferisera un apartament in care locuiesc eu in prezent dar fara acte. Intre timp bunica mea a murit, la fel si mama mea...Cum sta situatia in prezent? Ce mai pot face eu pentru ca macar apartamentul pe care il are bunicul sa fie al meu?
m-am informat iar un notar spunea ca trebuie sa deschid o taxa de succesiune, dar unchiul meu spune ca el va fi de acord doar dupa ce inceteaza din viata si bunicul meu, tatal lui. Va multumesc!!
elga50 a scris:

Despre ce subventie intrebati?



ma refer la ajutorul pentru incalzire conform OUG 57/2006