avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaChirita

Activitate MihaelaChirita

Doua contracte de munca, concediu medical sarcina si lauzie. La al doilea loc de munca concediul medical se calculeaza la fel cum se calculeaza si la locul de munca principal? Adica primele cinci zile calendaristice cad in sarcina angajatorului, restul din fnuass.
Va multumesc pentru ajutor!
Va multumesc!
Buna ziua!
Pentru un salariat care in noiembrie are 2 zile concediu de odihna, iar salariul sau a fost majorat o data la 1 septembrie si inca o data la 1 noiembrie, la plata salariului noiembrie se poate da un bonus in bani astfel incat restul de plata pentru luna noiembrie sa nu fie mai mic decat in cazul in care nu ar fi fost in concediu de odihna? Mentionez ca nu exista ore suplimentare, sporuri ocazionale, tichete. Doar un salariu brut si atat.
Restul de plata pentru noiembrie, fara acest bonus in bani, ar iesi mai mic avand in vedere ca in cele trei luni anterioare noiembrie salariul a fost mai mic.
Va multumesc!
Buna ziua!
Solicitarea unei gradinite ca micutii sa fie lasati de parinti la poarta si de acolo sa fie preluati de o ingrijitoare este legal? Mentionez ca ingrijitoarea nu are cum sa urce cu fiecare micut pana la etajul unde este clasa.
In plus, unii copii sunt speriati de aceasta lasare la poarta. Ei isi doresc ca parintii sa ii duca pana la usa holului unde este clasa.
Va multumesc pentru ajutor!
O zi frumoasa!
Buna ziua!

Este cumva obligatoriu ca societatile comerciale, profil productie peleti si agricultura, sa solicite si sa scaneze in acelasi timp codul QR al certificatului verde covid?

Va multumesc!

O zi frumoasa!

Va multumesc!
Buna ziua!
Pentru amplasarea in exterior a doua bazine de motorina - 9000 L si 9500 L - pentru folosul propriu, este necesara autorizatia de construire? Bazinele vor fi imprejmuite cu plasa bordurata fara centura de beton, fara temelie. Societatea este societatea agricola.
Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc! Săptămână cu spor!