avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate cornica

Activitate cornica

Cam cat ma costa un avocat in acest caz, avand in vedere ca va urma recursul?
Inca nu am primit sentinta de la JS1.m, dar sigur voi face recurs.
Politia nu a depus decat o poza din care nu se poate distinge numarul autovehiculului si nici persoana.
A mai depus si un buletinu de verificare metrologica a radarului, dar este pentru o alta masina decat cea care apare in p-v de contraventie, cazuri clare de nulitate, si totusi am pierdut.
Judecatoria 1 mi-a respins plangerea formulata impotriva procesului-verbal de contraventie.
voi formula recurs, am sanse?
Stie cineva cazuri de acest gen castigate in recurs la TMB?
Buna ziua. Sunt asociat intr-un SRL 50/50 si am fost convocat la AGA de administratorul firmei care este si asociat, unde pe ordinea de zi este majorarea capitalului social in numerar.
Eu nu sunt de acord, ma poate obliga celalat asociat sa fiu de acord cu majorarea capitalului social?
Ce trebuie sa fac in conditiile astea?
Va multumesc.
Pe latura penala nu pot face nimik? M-a amenintat ca nu imi mai da voie sa intru in birou, ca imi ia telefonul si alte sicane de acest gen, imi este si frica sa ma mai duc la birou.
Buna seara. Sunt asociat cu 50% intr-un SRL in care celalat asociat este si admnistratorul firmei. Acesta vrea cu orice pret sa plec din firma. In ultima perioada vazand ca nu vreau sa plec din firma a inceput sa ma ameninte pe mine si familia mea, sa ma insulte de fata cu angajatii sa ma injure de fata cu toata lumea, mi-a zis ca pune tiganii sa ma omoare in bataie si alte chestii jignitoare. Eu nu l-am intaratat cu absolut nimik, de cat i-am spus ca o sa plec din firma cand o sa fie de acord sa imi de-a parte e mi se cuvine din dividente, si el a spus ca nici nu se pune pb.
Ce solutii sa adopt in aces caz?
Va multumesc frumos.
Buna ziua. Am sa incerc sa va relatez cat mai pe scurt ce patesc, si va rog sa imi spuneti parerea voastra si sa ma ajutati cu solutii.
In anul 2005 am infiinat cu un prieten un SRL in care suntem asociati 50/50, dar el este si administrator. Anul asta in urma unor neintelegeri, nu mai putem lucra impreuna, si am decis sa ii cesionez partile sociale, dar in schimbul unor pretentii banesti. Acesta a spus ca daca vreau sa plec sunt liber, dar nu imi da nimik, ca nu vrea el. Cand i-am propus sa plece el si sa imi cedeze partile sociale a zis ca pleaca daca semnez contractul de cesiune si imi asum toata raspunderea 100 %pentru toata perioada cat a fost el administrator, sa nu fie chemat in judecata mai tarziu.
pe langa toate astea intre timp, si-a deschis un alt SRL in acre este administrator si asociat impreuna cu sotia lui, si cu acelasi obiect de activitate, acelasi cod CAEN. tSunt disperat ce sa fac???????? Va multumesc.
Buna ziua! Acceasi problema o am si eu cu [EDITAT], si tot la fel ma gandeam sa ma duc sa vorbesc cu ei de neintelegreile din contract.
Daca rezolvati ceva cu ei si ajungeti la o intelegere amiabila v-as ruga sa imi comunicati si mie cum au decurs lucrurile.
Cunosc o mamica care este in concediu de ingrijire copil de 2 anisi si-a deschis si un SRL in 2008 ca asociat, si mai are un SRL din 2006 ca administrator si asociat. In tot acest timp ea primeste de la stat indemnizatia, ea fusesea angajata la un alt SRL (aici fiind administrator sotul acesteia), care i/a platit darile la stat. Cele 2 SRl/uri care le are acesata au acitivitat. Nu cumva este ilegal? Ce se intampla, si cine se poate sesiza si de unde?