avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate Bunea Ancuta

Activitate Bunea Ancuta

Răspuns la discuția Demisie
Multumesc!
Răspuns la discuția Demisie
Si daca lipsesc nemotivat ce sanctiuni atrag asipra mea?
Actele de care o sa am nevoie la noul loc de munca o sa le primesc?
Multumesc mult
Discuție Demisie
Buna ziua,

Am inmanat demisia sefului , dar in contract e specificat 20 zile lucratoare.Ma poate astepta cealalta firma doua saptamani.
Ce as putea face?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Seful imi solicita demisia
Multumesc.Nici fisa postului nu este una destul de bine delimitata.
Mi-a fost inmanata de aproximativ doua luni cu data trecuta jos ca fiind 2016.
Buna ziua,

Am intampinat o problema mai ciudata.Seful imi solicita demisia printrun mesaj, sambata seara la ora 20:00.
E drept ca evenimentele din casrul firmei au dus la decizii nenumarate de a pleca, din partea mea si a altor colege.
Nu stiu ce sa fac in astfel de situatii.Sunt convinsa ca o sa ma oblige in diverse moduri sa fac ceea ce vrea el.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția buna ziua
nu ma poate ajuta nimeni
Răspuns la discuția buna ziua
da a semnat contract si are si copi dupa cmr si dupa diagrame
Discuție buna ziua
Sotul meu a lucrat la o firma de transport international.A fost 6 saptamani plecat afara.Firma la care a lucrat are contract cu o alta firma din luxemburg care de dadea curse.Dupa 6 saptamani sa intors in tara si patronul ia zis ca ii da banii dupa 15 august.Nici in ziua de azi nu i-a dat banii si il tot amana.Am sunat la itm si nu apare cum ca a lucrat la firma respectiva,doar unde a lucrat inainte.Acum doamna "patroana" ii spune ca un bon de autostrada si un cmr nu le gaseste,dar cand era plecat ia ia zis sotului meu sa le dea dispecerului ca apoi acesta o sa i le trimita ei.Ce poate sa faca sa isi reupereze banii?
Patroana acum pretinde sa ii traga din bani TVA-ul pt CMR si autostrada.Cum se calculeaza TVA-ul?
Dupa noul cod al muncii.Am anuntat sambata,30.04.2011 cum ca vreau sa demisionez.Nu stiu termenul de preaviz si daca pot sa merg la 4 ore.Ma ajutati va rog?
Discuție Buna ziua
Sunt angajata la o firma,nu am stiut ca pt a beneficia pt concediu de studii trebuie depusa cerere inainte cu o luna.Am vb cu managerul si mia zis ca nu imi poate da deoarece ramane fara oameni.Dar am vazut ca la un alt coleg de al meu ia dat.Ce pot sa fac sa imi acorde si mie?Demisia la zi poate sa mi-o acorde?Sunt angajata pe termen nedeterminat.