avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate arun.badiu

Activitate arun.badiu

Multumesc pentru raspuns
Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii legate de cotizarea retroactiva pentru pensie. Mai este posibil acest lucru? In ce conditii pot plati din urma? Pe cati ani maxim? Multumesc mult.
Buna ziua. va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Am de recuperat de la o persoana fizica(e si ruda prin alianta) suma de 7500 lei. Documente care sa dovedeasca imprumutul nu am, doar martori. intrebarea mea este:
1. ce sanse am sa ii castig in instanta?
2. cam cat ar ajunge onorariul unui avocat? Si cum se plateste avocatul? dupa ce recuperez banii? Nu ma pricep deloc..de asta intreb.
Multumesc anticipat
Discuție credit restant
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste un credit restant la o banca. Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am achitat si este deja la recuperare prin executori. Momentan nu am nici proprietate si nici salariu. Sunt administrator la firma mea. Exista posibilitatea de a avea probleme cu firma in aceasta situatie. Va multumesc din suflet pentru raspuns.
In contractul de credit nu scrie decat ca executarea silita va avea loc in cazul neindeplinirii obligatiilor fata de banca si apoi se enumera obligatiile. NU se specifica nimic de executari silite de catre terti. Cine are prioritate? Banca trebuie sa isi dea acordul pt executare, nu?
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Sunt girant la un credit la un C.A.R din localitate, titularul creditului nu a mai platit cateva luni, a venit poprire pe statul de plata atat mie cat si titularului contractului de credit. Desi s-au virat o parte din bani, executorul a inscris somatia de plata in cartea funciara. Apartamentul cu pricina este ipotecat in favoarea altei banci, la care se platesc ratele lunar corecte. Intrebarea mea este: Daca se platesc ratele lunare la creditul ipotecar si de adesemnea se opreste lunar direct pe statul de plata o suma de bani pentru C.A.R-ul dat la executor, banca unde avem creditul ipotecar ar putea sa trimita contractul de credit pt executare silita? Multumesc
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Sunt chemat ca martor la un proces de divort, in alta localitate, destul de departe. Am primit prima citatie, nu am putut sa ajung, acum am primit si a doua citatie. Eu nu pot ajunge la proces deoarece nu dispun de banii necesari pentru deplasare sau cazare, si nici persoana care m-a propus ca martor.Dupa cate citatii imi vine amenda? Cum se procedeaza?
Doresc sa achizitionez un apartament si nu stiu ce alte costuri trebuie sa suport. Cat ar putea fi taxa la notar pt contract? (val imobil 29000 eur). La ce alte cheltuieli sa ma astept? Multumesc