avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate nelutibuleac

Activitate nelutibuleac

daca un elev a terminat 13 clase,si a ramas corigent la un obiect,poate beneficia de somaj,pe baza DIPLOMEI DE ABSOLVIRE DE 13 CLASE?
Daca o persoana benefiziaza de pensie de urmas,pe urma sotului decedat,si realizeaza venituri salariale,poate beneficia de abonament gratuit pentru transportul in comun,respectiv la tramvai?
Persoanele coasigurate,pot beneficia de card european de sanatate,si in ce conditii?
Pot plati datoriile catre asociatia de proprietari fara penalitati,in conditiile in care ma incadrez in venitul impus de lege?
Im urma unei hotariri judecatoresti,am fost obligat sa platesc cheltuielile si penalitatile aferente.Dupa pronuntarea hotaririi judecatoresti,am achitat o parte din cheltuieli,si s-au mai adunat niste penalitati,daca vreau sa achit la zi,nu-mi scade penalitatile,pe motiv ca trebuie sa achit si penalitatile dinainte de hotarirea judecatoreasca.Este corect?
Referitor la stegerea penalitatilor catre asociatiile de proprietari:daca o persoana a acumulat datorii si penalitati o anumita suma,a fost chemat in judecata,unde si-a asumat raspunderea ca va plati restantele,daca plateste pina la data de 19 iulie 2011 este scutit de penalitatile de intirziere?multumesc
Discuție intrebare
daca o persoana a contractat un credit cu buletinul,si dupa 3 ani a decedat,firna de asigurare preia ratele restante,stiind ca in contract se prevede asigurare de viata?
daca un muncitor a lucrat cu contract de munca in spania si i s-au retinut toate contributiile sociale,la intoarcerea in tara i se mai retine odata impozitul pe venit?
are voie personalul institutiilor publice sa conduca masinile de serviciu?