Buna ziua,
Sunt angajata la o firma de unde o sa intru in somaj. In acelasi timp sunt asociat unic administrator la o alta firma. Se poate? O sa am probleme cu firma unde sunt asociat?
Va multumesc!!
da prin optiune. am fost platitor de TVA si inainte de suspendare, dar, conform legii, s-a anulat certificatul odata cu suspendarea. si acum ma pun sa duc 010, si toate actele inclusiv ultima balanta pentru obtinerea unui nou certificat. #-o
buna ziua, am si eu o intrebare :)
am o firma care a fost in regim derogatoriu si am reluat acum activitatea. a fost infiintata in martie 2009 si suspendata in ianuarie 2010. toate declaratiile le-am depus pe 0 pentru ca nu am avut nicio activitate. acum mi-au cerut de la finante pentru inregistrarea in scoputri de TVA, o balanta la luna octombrie. intrebarea mea este cum trebuie sa arate balanta, in conditiile in care nu am avut nicio activitate, doar am platit un impozit forfetar pentru zilele din ianuarie 2010 pana la suspendare, am platit actele de infiintare si de reluare la ONRC si am scos capitalul social. abia acum o sa incepem activitatea si mai dureaza pana angajam un contabil. p
Buna ziua,
Am primt un control de la primarie si habar nu avem ca ne trebuie o autorizatie de functionare si de la ei. In vederea autorizarii, ne-au cerut sa avem in certificatul constator de la punctul de lucru inca un cod caen pe care il avem deja in lista obiecteler de activitate secundare din actul constitutiv. Intrebarea mea este de ce acte am nevoie la Registrul comertului avand in vedere ca nu este extindere de obiect .....
Am cautat pe site ul lor dar din pacate nu imi dau seama...#-o
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Va rog daca stiti sa imi raspundeti la o intrebare. Are vreo importanta ca suma de pe factura este trecuta intr-un chenar? Emitem facturi de ani de zile, si de cand nu mai sunt obligatorii cele tipizate, am generat noi din programul de contabilitate un model de factura si suma finala este trecuta intr-un chenar. S-a trezit un furnizor, la care am mai livrat pana acum, sa ne spuna ca daca suma este in chenar, factura se considera STORNO. Ati auzit de asa ceva?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspuns!=D>
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa ma ajutati. Sunt angajata la o firma noua si trebuie sa deschidem un site de vanzare produse alimentare online. Intrebarea mea este ce legi trebuie sa luam in considerare pentru acest lucru. Am gasit Legea nr.365 din 7 iulie 2002 privind comertul electronic, dar as vrea sa stiu ce anume trebuie specificat mai exact la Termeni si conditii legale din cadrul site-ului.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am fost azi dimineata din nou la politie si mi-a spus domnul de la judiciar care a fost la fata locului si a constatat totul ca inca nu se stie pozitia primariei si in functie de asta se stabileste daca este vorba despre amenda penala sau administrativa. Intr-adevar faptul ca gardurile erau deja dezafectate nu il inculpa si pentru distrugere ceea ce e bine, asa mi-a spus. Se poate plati amenda penala pur si simplu fara condamnare?
Tatal meu regreta si este cat se poate de cooperant, aproape ca nu ne mai intelegem cu el cat de suparat este, dar sper sa ii fie invatare de minte.
Deja din seara respectiva agentii au vazut ca este cooperant si regreta, sper sa fie bine.
Va multumesc.