avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Activitate zeusss

Activitate zeusss

V-as ruga sa imi spuneti si mie care sunt pasii si formalitatile pe care trebuie sa le faca angajatorul in cazul in care un salariat urmeaza sa se pensioneze anticipat.
va multumesc!
As dori sa stiu daca o persoana care a lucrat in firma 4 luni poate beneficia de concediu medical si cum se calculeaza acesta.
Va multumesc!
Răspuns la discuția cim neinregistrat la timp
Dupa 6 luni chiar poti sa inregistrezi CIM fara sa mai primesti amenda.Este o contraventie continua , iar amenda se prescrie dupa 6 luni.Singura problema este ca tu sa faci dovada ca salariatul in cauza apare pe statul de plata in aceasta perioada, deoarece dovada executarii Contractului Individual de munca este chiar statul de plata.
As dori sa stiu , in cazul in care un salariat vrea sa plece de la firma pentru a-s depune dosarul de pensie anticipata, care sunt obligatiile si ce formalitati trebuie sa infaptiuasca firma pentru a-i inchide persoanei contractul de munca si ai depune dosarul de pensie.
Va multumesc!
Răspuns la discuția pensie de invaliditate
Merci mult !
M-ai ajutata foarte mult.
Răspuns la discuția pensie de invaliditate
as dori sa stiu ce acte si fomalitati se fac din partea firmei pentru ca o persoana sa se pensioneze pe caz de boala. Ma intereseaza doar formalitatile pe care trebuie sa le faca angajatorul.
Mutumesc!
VA rog sa m-ajutati!Firma la care lucrez vrea sa angajeze salariati pe baza de conventie civila.Stiu ca ele nu mai sunt prevazute de Codul Muncii, dar se pot incheia pe COD CIVIL.
As dori mai multe amnunte si mai ales un model de conventie civila de prestari servici, aici in forum sau la mail:viorelcosmin_2000@yahoo.com
Multumesc mult!