Cand semnati contractul de v-c la notar, aduce-ti la dosar o adeverinta de la un medic psihiatru ca mama dvs. are discernamant. S-ar putea sa va ceara notarul incuviintarea autoritatii tutelare pentru a vinde, daca mama dsv. nu mai detine alt imobil.
Dvs. sa fi-ti trecut in contractul de v-c ca procurator de fonduri pentru fiica dvs.
Ori nu esti bine informat ori nu stii, dar intr-un proces de divort, chiar daca sotii s-au inteles in privinta minorilor, instata totusi hotaraste caruia dintre parinti vor fi incredintati minorii spre crestere si educare.
Banuiesc ca minorii i-au fost incredintati sotiei si acum sotul o ameninta cu cu faptul ca va cere reincredintarea minorilor?
Vino cu mai multe date.... si daca se poate exacte.
In actul incheiat la notar se v-a institui ipoteca asupra imobilului cu care a garantat imprumutul.
Tot in acel act, debitorul v-a declara pe proprie raspundere si sub sanctiunea legii pentru declaratii neadevarate ca imobilul nu este grevat de sarcini, ipotecat sau sechestrat, nu a fost instrainat unor persoane fizice sau juridice, nu face obiectul vreunui litigiu aflat pe rolul instantelor Judecatoresti de orice grad, iar impozitele si taxele catre stat sunt achitate la zi.
La finalul contractului incheiat la notar se v-a stipula ca:
- daca nu se v-a plati suma imprumutata la termenul stipulat in Contract, intregul imprumut devine indata exigibil, acest contract de imprumut constituind titlu executoriu, putand fi pus in executare, fara somatie, punere in intarziere sau judecata.
Dar oricum daca mergi la notar, acesta stie ce trebuie sa scrie intr-un asemenea Contract.