ContSters80271 a scris:
cos55ap a scris:
...
Valabil si pentru profesorii de: matematica, fizica, biologie, chimie, engleza (ar putea traduce o carte decat sa faca greva)
Domnule Cosmin Antohe,
Aveti dreptate:
3. din cercetarile mele daca un profesor de matematica sa zicem ar traduce o carte, si dvs. ati putea fi montator aparatura de telecomunicatii si instalatii de semnalizare, centralizare si blocare (SCB) ocupatie cod CAEN 724410 (e simplu nu? ) ;
[EDITAT]
Am rugamintea sa fiti atent la caracterele ortografice, si sa analizati corect unde s-a pus "," (virgula)
Probabil cel de engleza poate sa traduca o carte, cel de matematica/informatica sa contribuie la realizarea unui sistem informatic, sau proiect de grafuri in domeniul transporturilor, etc.
Multi nu au realizat un soft toata viata lor si se duc sa predea infomatica. Multi nu au fost in stare sa tina o evidenta contabila, dar predau "din propria lor experienta si cultura", multi predau anatomia dar nu au facut o injectie in viata lor. Multi predau fizica dar nu au realizat un circuit electric o data.
Si sa stiti ca da eu sunt contabil, si pe langa asta din necesitate de bani efectuez si automatizari in domeniul IT, Electronica si Electrotehnica. Iar telecomunicatiile nu sunt foarte departe de ceea ce fac in timpul liber!!!
Examene? Pai la patron fiecare zi este un examen, daca gresesti o data esti bun de plata 5 ani in avans. La profesori a luat definitivatul si s-a culcat 20 de ani.
Eu intarziasem la D390 cu cateva zile (din motive de schimbare a legislatiei in mai putin de 20 zile) si am fost bun de plata 2800RON.
De aceea suntem cum suntem, in Romania ajungi profesor DOAR