Am fost si eu prins cu permisul suspendat .....nu am antecedente nu am fost baut am avut toate actele la masina , nu am depasit viteza legala, care sunt consecintele va cer un sfat
Pana acuma am colaborat cu tot ce mi sa zis am fost la parchet la buftea si mi-au zis ca inca nu sa solutionat dosarul sa mai sun din cand in cand pana mi se solutioneaza ... ar trebuii sa mai sun si astazi sa vedem ce raspuns imi da cei de la parchet , si o sa angajez un avocat , sper ca totul sa se termine cu bine si sa fiu norocos ....
o intrebare as mai avea ar putea sa imi dea amenda administrativa si sa imi dea permisul inapoi...>?
Da, in functie de toate circumstantele cauzei se poate ajunge la amenda administrativa dar trebuie sa aveti un avocat care sa va faca un memoriu frumos daca are pe ce sa se bazeze...
Eu am avut situatii finalizate cu amenda administrativa dar existau povestiri foarte frumoase...
Simplul fapt ca ati condus cu permisul suspendat nu ma convinge ca veti ajunge la o amenda administrativa si probabil ca nici pe politist si procuror...
Trebuie sa regretati fapta si... mai ales sa nu o mai repetati...
Este necesar si foarte important sa fiti asistat si reprezentat de avocat in cursul urmaririi penale la politie si parchet, deoarece in situatii asemanatoare, cu o buna aparare s/au intamplat scoateri de sub urmarire penala pe fond si fara vreo obligatie de amenda, nici administrativa.
Buna ziua.Astazi in timp ce ma deplasam spre casa,prietena mea ma rugat sa o las sa conduca putin masina,nu are permis,dar urmeaza sa il dea,are scoala terminata.Fara sa stau umpic pe ganduri am lasat-o sa conduca.normal ca am fost opriti de o patrula a politie si dusi la sectie pt. a da declaratii.drumul pe care ma deplasam era unul judetean,am cooperat cu politia si mi-am recunoscut vina atat eu cat si prietena mea.nu avem nici unul cazier,de bautura nici nu se pune problema,in cazul acesta va mai putea ea sa dea pentru permis?ce voi patii eu care i-am incredintat masina de buna voie?Din ce am citit eu mai sus tebuie sa ma adresez unui avocat,sunt foarte ingrijorat atat pentrumine cat si pentru ea?se pune problema inchisorii.atat pt mine cat si pt ea?Multumesc.
Taxa avocat
Daniela Dinu
In situatia in care s-a facut analiza singelui la IML cu valoarea alcoolemiei de 1,55 si s-a intocmit dosar penal ,cat credeti ca va fi taxa impusa de un ... (vezi toată discuția)