avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE

avem o casa care este impartita astfel:1/4 detin eu ,1/4 detine fratele meu si jumatate este a mamei mele aceasta parte provine din mostenire dupa moartea tatalui meu
precizez ca nu este iesire din indiviziune
intrebarea mea este daca pot ca partea mea 1/4 sa o trec pe copii mei in varsta de 16 ani si respectiv 1 an
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:12, 12 Aprilie 2010
Nu putem sti in ce masura aveti pentru ce face contestatie, nici nu a inceput executarea, asa incat...
Puteti poate sa va intoarceti la munca sa va platiti ratele?... Sau poate va ajuta rudele.
Din pacate, este nestiut de catre debitori ce se intampla la neplata unui credit; creditorul poate lua ipoteca dar, in caz ca nu exista una in favoarea lui, poate urmari orice bun din averea debitorului sau.
Altfel, cum oare si-ar recupera bancile creditele date fara ipoteca? Ar insemna ca facem toti credit de nevoi fara ipoteca si daca nu vrem a plati, nu platim si gata, ca nu exista ipoteca de executat!
Or, nu e tocmai logic, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare de ececutare silita in cartea funciara necsu necsu Am un contract de credit pt nevoi personale garantate cu ipoteca pe mai multe imobile. Banca a investit contractul in camera de consiliu si a notat prin ... (vezi toată discuția)
Banca mai poate executa silit? mihrac mihrac Buna seara.Prietenul meu a imprumutat e la banca suma de 8000 E prin 2008 a platit decat cateva rate pana in 2009.Nu stiu daca a girat cu casa,el zice ca nu ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)