avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PEDEAPSA CU EXECUTARE propusa de procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PEDEAPSA CU EXECUTARE propusa de procuror

BUna ziua,
Va rog sa imi raspundeti daca aveti experienta in penal..acum doua ore s-a incheiat un proces penal in care fratele meu a fost acuzat de inselaciune..nu au fost decat doua probe dar si acelea care nu puteau fi considerate concludente..la sfarsit insa procurorul a cerut sa ii fie aplicata pedeapsa cu executare, cu toate ca nu are antecedente, are 29 ani si 10 ani munciti pe carte de munca, are credit, presupusa paguba a partilor vatamate ar fi de 6000 ron!
Credeti din experienta anterioara ca va primi o pedeapsa cu executare?chiar nu vor conta circumstantele atenuante?
De regula ceea ce propune procurorul judecatorul accepta?

VA ROG SA IMI RASPUNDETI!
Avocatul a depus cererea pentru executarea sub supraveghere dar nu mi-a spus la ce sa ma astept!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:06, 15 Aprilie 2010
Au fost depuse toate aceste documente :caracterizari locuri de munca, administratie, copie carte de munca cu vechime de 10 ani, credit nevoi personal, logodnica cu credit casa,tata bolnav pensionat caz boala, lipsa cazier, print-uri de pe contul ejobs, mail din care rezulta ca posta 100 de solicitari pe angajare..si totusi i s-a dat pedeapsa cu executare!
Stiu ca ma mint singura daca mai sper ca va fi bine!
Nu trebuie sa va pierdeti speranta.
Mai aveti posibilitatea de a se schimba ceva si in apel.
Din cele relatate de dvs. nu este imposibil...
Pe mandat v-am spus cum sta treaba, dar aici, pe fond aveti sanse si trebuie sa sperati...

avocat Claudiu Lascoschi
Nu am mai trecut prin asa ceva si sper sa nu mai trec NICIODATA!
Este cel mai frustrant sentiment..sa fii la mana unei persoane care iti poate decide fara scrupule DESTINUL..o judecatoare care nu tine cont DE sume, de persoana pe care o judeca..care nu tine cont de contextul general..stiu ca pentru fapta lui Bahaian de inselaciune pe care a facut-o prin 2002 cu firma Sabina a primit pedeapsa cu suspendare sau sub-supraveghere..iar Maria Vlas 10 ani si pentru ce sume!
Dumnezeule mare in ce tara traim!

Toti aruncam cu noroi in INCULPATI, INFRACTORI DAR NU NE GANDIM NICI O CLIPA CA ACELA ESTE VICTIMA SOCIETATII..CA NU ARE CE SA PUNA PE MASA PENTRU CA S-A FURAT ATAT DE MULT LA NIVEL NATIONAL,DEPUTATII..INCAT CELOR AMARATI LE-AU RAMAS INFRACTIUNILE CA MOD DE A TRAI, SI OBSERVI CA CEL CARE A FURAT 8 RON ESTE IN AREST DE 2 LUNI PENTRU FURT..IERI LA JUDECATORIA SECT 6 ERA UN INCULPAT AL CARUI NUME NU IL MAI RETIN CARE TRECEA PRIN ASEMENEA EXPERIENTA!

e NORMAL?

O parte vatamata se mai poate constitui parte civila ulterior citirii actului de sesizare?
nu se poate constituti parte civila dupa citirea rechizitoriului, decit daca este minor.
In cazul asta asa s-a intamplat..pe data de 30.03.2010 s-a citit actul de sesizare..la sfarsit partea vatamata a fost intrebata daca se constituie parte civila au spus ca NU iar in sentinta de astazi apare PARTE CIVILA Cu DAUNE DE 4000 RON!
Aceste daune nu trebuiesc dovedite?
Nu au fost..nu s-a depus NIMIC LA DOSAR DIN CARE SA REZULTE CA A SUFERIT ACEASTA DAUNA!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
ContSters125947, utilizator

Alte discuții în legătură

Sentinta impotriva careia au declarat apel si inculpatul si parchetul.. ContSters125947 ContSters125947 Intr-un dosar penal in care inculpatul este acuzat si condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in care sunt mai multe neregului decat probe concludente ... (vezi toată discuția)
Constituire parte civila ulterior citirii actului de sesizare! ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire privind constituirea ca parte civila ulterior citirii actului de sesizare, este normal acest lucru avand in vedere ca prin ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)