Incadrarea corecta este cea aratata de "doberv",cea prev.de art.217 al.3 c.pen,referindu-se clar la "instalatii de telecomunicatii sau pentru difuzarea programenlor radio-tv"
In aceasta situatie,cred ca veti obtine ,fie o amenda administrativa a procurorului conf.art.18/1 c.pen,dar exista si posibilitatea unei pedepse cu suspendarea executarii,conf.art.81 c.pen.,acestea in functie de probatorii dar si de circumstantele dvs.personale.
Pentru aceasta va trebuie o aparare eficienta.
Cererea la care va referiti,cred eu ca trebuia sa o formuleze sociatia propritarilor(cea pentru dezinstalarea cablurilor de la usa dvs.,aflate pe hall-ul imobilului)
Am inteles. Doar ca nu inteleg de ce politia care in prima faza au spus ca pot rupe cablurile nefiind de competenta lor sa solutioneze cazu si nu ma pot ajuta, in acelasi timp spunandu-mi ca nu ma sanctioneaza in nici un fel. Intrebandu-i daca primesc o sanctiune. mi-a raspuns cel care a facut ancheta, ca nici macar o amenda, acum sa observ ca sunt cercetat penal?
Mai mentionez, ca ei nu au contract cu administratia, de aceea nu sunt legali in bloc, vecinii nesemnand pentru ei, cand s-a venit sa monteze, cu toate acesta ei au facut reclamatie.
Pe baza cui fac reclamatie, nu trebuie sa aiba o hartie la mana, un contract semnat de cineva? In baza cui se judeca? In baza cui ma cerceteaza penal?
Normal trebuie o intelegere / contract cu asociatia, ori cu Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului.
Doar nu m-am urcat pe stalp si doar de pe tocul usii le-am rupt, cu indicatie de la politie.
Legea mai spune ca legea se aplica pe domeniu public din cate stiu nu pe cel privat., adica cablurile trebuiau pe domeniul public. Legea administratiei spune expres ca atat usa cat si peretele din fata usii im apartine legea administratiei 230/2007
Dumneavoastra ce spuneti?
Era clar ca veti fi cercetat penal.
Dar veti primi o amenda.Insa daca nu regretati fapta si aveti o atitudine neconcesiva veti fi trimis in judecata.
avocat Claudiu Lascoschi
Cine o sa ma trimita in judecata?
Politistul care facuse ancheta din partea mea mi-a zis ca el personal ar fi rupt cablurile, nu am de ce sa-mi para rau atat timp cat este propietatea mea si au fost avertizati atat de mine cat si de politie.
Si cand a facut RDS/RCS sesizare, roata se schimba. Dv ce ati fi facut, in locul meu? Nu stiu daca ati citit tot ce am scris eu pe forum, dar daca mi se daduse voie sa fac asta, doar nu o sa ma plang la RDS/RCS. Au lipit cabluri si prima data si a doua data si nici nu ii intereseaza, mi-au zis ca fac ce vor ei pe usa mea si nu ii pot opri. Mentionez ca sunt dati in judecata de 27 de persoane din Roman din Ianuarie 2010 pana acum pentru incalcarea drepturilor, a propietatatii private si distrugerea ei.
Sa raspund penal pentru ce? Stiti legea administratiei? Sa plang la RDS sa nu ma bage in puscarie, nu vi se pare penibil, vorbim ca om, si stiti ca am dreptate.
Daca vor imi sudeaza usa ca asa vor ei si eu trebuie sa stau cuminte?
Politia nu se baga, dar daca o ”debloghez” ma baga in puscarie. Este sau nu asa?
Vad ca multi spun ca am incalcat un articol care cred ca se refera la propietatea publica, dar nu vede nimeni ce a spus politia prima data, ce a zis administratia. Sa tinem cont ca a fost si o ancheta.
Legea care spune ca e propietate privata, si trebuie sa aiba contract.
Nu ar trebuie sa raspunda si politia respectiv politistul care a facut ancheta pentru ”Marea Greseala” pe care a produs-o sau incopetenta lui.
Totusi nu a fost unul ci 2 - 3 oficeri care au dat dovada de incopetenta si au spus expres ca in situatia de cauza nu are treaba partea penala.
Pentru eroarea care a facut politia, as putea sa o dau in judecata, doar au scris pe plangerea depusa de mine ca nu au competenta? Nu sunt eu de vina, ci ei. Este sau nu asa?
Cu cine ma judec, am dreptate, daca ma judec castig?
Imi cer scuze daca las impresia ca ma i-au de dvs. doar ca caut niste raspunsuri pe care nimeni nu mi le da. Observ ca fiecare imi da raspunsuri partiale, Toti imi raspund pe baza art. 217 cod penal, dar nu si a circumstantelor care au fost la mijloc.
Un singur ajutor puteti avea in sensul dovedirii ca nu exista contract intre administratie si RCS pentru instalarea in bloc,situatie in care cel care beneficia de abonament,putea avea eventual,un fir aerian.
Discutiile dvs,purtate cu politistii "la o cafea"(neoficial),nu pot fi relevante.
Politia este sesizata cu o plangere impotriva dvs,iar dvs.trebuie sa dovediti neveridicitatea acuzatiilor care vi se aduc.
Pagina 2 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5