Buna ,
Apelez din nou la dvs pentru noi sfaturi. Am ridicat certificatul de inregistrare a firmei de la Registrul comertului, ca firma sa fie in legalitatea ce trebuie sa fac incontinuare? Mentionez ca sediul firmei l-am trecut pe locuinta unde stau dar activitatea propriu zisa a firmei se va desfaura la un alt sediu pe care intetionez sa il inchiriez. Nu stiu ce trebuie sa fac si sfaturi nu prea am de unde sa "accesez ":).
Stiu ca trebuie sa imi caut un contabil si in afara de aceasta care sunt pasii pe care trebuie sa urmez.
Multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile dvs :)
O zi buna
Am inteles acum si imi cer scuze ca nu am spus tot ce trebuia dar nu am stiut. Deci,au sediul in alta parte iar aici unde ma duc eu, il tin de birou, vin cei care vor sa incheie contr. sau ptr. angajare si aici depoziteaza solutii(dero,etc). l-au declarat la sect. 4. eu pentru asta trebuie sa scot autorizatiile?Banuiesc ca si ptr. sediu dar ei aici stau, la sediu nu se duc ca stiti cum este facut. sper ca am reusit sa zic ce trebuia de data asta. nu va mai mai faceti probleme, stiu ca nu ati vrut sa faceti misto si pe urma sa stiti ca mai stiu de gluma si nici nu sunt chiar asa sensibila asa ca, stati linistita. Multumesc mult pentru informatiile importante pe care mi le-ati dat ca ramineam in ceata. Mi-a mai raspuns cineva acum si tot asa m-a scos din ceata.
Multumesc mult de tot!!!!!!
P.S.- recunosc ca sint cam "timpitica"acum dar.......sper sa-mi treaca repede.
Va rog eu din suflet sa ma scuzati. este vina mea ca nu ma exprim cum trebuie dar inca nu sint obisnuita cu........chestii din astea. " mea culpa" si accept "castanale"!!!!!!!
Da, pe bune nu te mai scuza atat!!!
Oricum, pentru depozitarea anumitor substante iti trebuie aviz de mediu. Nu m-am ocupat niciodata de ele, doar de actele pentru reg, asa ca sa nu ma intrebi de adrese etc. Iti spun inspectorii insa pentru ce si pentru cum.
Iti dau eu o "castana": Cin' se scuza, se acuza!:P
Daca-ti mai ceri scuze, chiar ca le iei...X-(
Te exprimi foarte bine; cine nu pricepe are nevoie de-o scuza, nu?!;)