avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce trebuie sa fac dupa ce am infiintat societatea ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce trebuie sa fac dupa ce am infiintat societatea ?

Buna ,
Apelez din nou la dvs pentru noi sfaturi. Am ridicat certificatul de inregistrare a firmei de la Registrul comertului, ca firma sa fie in legalitatea ce trebuie sa fac incontinuare? Mentionez ca sediul firmei l-am trecut pe locuinta unde stau dar activitatea propriu zisa a firmei se va desfaura la un alt sediu pe care intetionez sa il inchiriez. Nu stiu ce trebuie sa fac si sfaturi nu prea am de unde sa "accesez ":).
Stiu ca trebuie sa imi caut un contabil si in afara de aceasta care sunt pasii pe care trebuie sa urmez.
Multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile dvs :)
O zi buna
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 19:56, 6 Martie 2007
Da, iti da alt constatator, iti da si 5 odata daca vrei...

Cu privire la costuri, vezi ca am scris deja despre costurile la registru. Documentatia pe care o duci acolo poate costa intre300-1000 ron, cu tot cu redactare hot ad gen, depunere acte etc. Vb cu un avocat.

Pe sait la onrc gasesti niste preturi de referinta practicate de biroul unic de acolo, gasesti mai ieftin in practica! Si vezi ca cei de acolo iti intocmesc documentele ca notarii, fara o grija amanuntita cu privire la interesul clientului.
Imi cer mii de scuze!!!!!! v-am spusm ca sunt incepatoare si nu ma exprim cum trebuie ca sa ma puteti intelege. Pe C.U.I. scrie 02.02.07 si trebuie autorizatiile dwe la sanepid si ce mai este care se dau pe o foaie separata sau pe spatele C.U.I.-(asa am auzit) . De ele intrebam daca sunt obligatorii. Va multumesc mult de tot pntru intelegere si rabadare!!!!!
Rabdare, e, da' de inteles, cam am probleme!
Tu stii ce avize iti trebuie pentru activitatea de la punctul de lucru? Sau incerci sa afli, ca nu mi-e clar daca stii...
Oricum le poti obtine si ulterior inreg punctului, dar inainte de inceperea efectiva a activitatii.
Si ce CUI? Care spate? :-/
Va spun ca nu stiu ce avize imi trebuie ptr. punctul de lucru si mi se pare normal sa incerc sa aflu prin bunavointa celor care au experienta si inteleg cind cineva este la inceput. Problema este urmatoarea (ca sa stiti de ce ma omor atit cu firea): am terminat niste cursuri de conta primara si am reusit intr-un final sa-mi gasesc si eu un post. Patronul ma intreaba una-alta iareu sunt cam "bita" si vreau sa stiu si pentru mine nu doar ca sa imi tin postul. Acum, dv. hotariti daca doriti sa ma ajutati sau nu. Eu sper sa ma ajutati si nici nu ma supar daca ma bagati un pic "la mijloc" ptr. ca trebuie sa ma "boteze" si pe mine cineva ca asa e cu incepatorii. Am fost sincera si v-am spus care este situatia, decizia va apartine. Stiu ca este problema cu "rabdarea" dar daca nu invatam de la cei ca dv., atunci de la cine?
Multumesc inca odata pentru tot!!!!!

Va spun ca nu stiu ce avize imi trebuie ptr. punctul de lucru

da' ce activitate vrei sa desfasori la pl. ?

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate punct de lucru allyna allyna Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru suspendarea activitatii unui punct de lucru ( la celelalte puncte de lucru ale societatii activitatea ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)