avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce trebuie sa fac dupa ce am infiintat societatea ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce trebuie sa fac dupa ce am infiintat societatea ?

Buna ,
Apelez din nou la dvs pentru noi sfaturi. Am ridicat certificatul de inregistrare a firmei de la Registrul comertului, ca firma sa fie in legalitatea ce trebuie sa fac incontinuare? Mentionez ca sediul firmei l-am trecut pe locuinta unde stau dar activitatea propriu zisa a firmei se va desfaura la un alt sediu pe care intetionez sa il inchiriez. Nu stiu ce trebuie sa fac si sfaturi nu prea am de unde sa "accesez ":).
Stiu ca trebuie sa imi caut un contabil si in afara de aceasta care sunt pasii pe care trebuie sa urmez.
Multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile dvs :)
O zi buna
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 19:56, 6 Martie 2007
'seara buna tuturor!
ei au inceput deja cu prestari servicii(curatenie) de la 01.013. iar mai tirziu vor si constructii. M-am gindit sa ma dau o fuga pina la reg. com. si sa-i intreb pe aia ca doar n-o sa ma spinzure. Desi........unele dintre ele sint foarte draguta dar altele .....mai bine te spinzuri singur. Azi am fost la ITM sa inregistrez firma si stiti ce este acolo, dupa ce abioa am ajuns la biroul respectiv, cind intru ce credeti ca-mi spune? ".....mergeti pe hol si aranjati actele asa cum va spun eu si dupa aceea veniti iar....." !?!?!?!?
am iesit iar in balamucul ala si m-am intors iar la.......coada. asa ca.....de asta incerc sa aflu si eu de la dv. care aveti experienta ca am impresia ca pe unde ma duc se prind ca sunt incepatoare si ma "boteaza" de ma ineaca.
Multumesc mult ptr. rabdare si intelegere!!!!!!

scumpa maria, hai sa-ti spun eu cum sta treaba cu viata asta... ca sa nu mai fii, cum spui tu botezata:
in general cind vrei ceva in viata fii mai hotarita, gindeste ca tu esti cea mai desteapta ( frumoasa!)si cea mai importanta, iar cind trebuie sa rezolvi probleme birocratice nu sta scumpo la coada, ridica vocea, tine capul sus si treci pe linga toti cu cel mai mare curaj ca si cum ai lucra in institutia respectiva. sa vezi ce repede ti se face loc!( si daca nu poti zi ca ai mai stat o data la coada!)
pt. problema ta mergi la orc, cu acelasi curaj de mai sus, si iti pun ca se rezolva pe loc: ai de completat o simpla declaratie!
mult succes ...in viata!;)
Nu se desfasoara servicii de curatenie la punctul de lucru... doar daca faci curat mereu pe-acolo.
Intrebarea era: ce activitati se vor desfasura practic, efectiv, la acel punct de lucru: productie, vanzare... de care...
De asemenea activitatea de constructie orice se desfasoara la terti. Trebuie sa te gandesti la acelea dintre activitatile punctului de lucru care faptic, fizic se vor intampla acolo, intelegi? Ca nu poti construi o casa ori un perete despartitor si apoi sa le cari la client pe teren ori in apartament.

Imi pare rau, este greu de discutat si incerc sa-ti dau exemple cat mai practice si nu juridice (chiar daca sunt cam tampitele, altele n-am gasit) tocmai ca sa te fac sa intelegi care e logica. Nu am intentionat sa fac misto, si eu tot necunoscatoare m-am nascut.

Activitatile care se desfasoara in alte parti (ca cele de constructii sau diverse prestari servicii) le treci ca se desfasoara la terti.

Bafta!
Sinteti " super de super". de felul meu nu prea ma sperii asa usor dar cu birocratia asta, sincer, m-am cam speriat un pic. citind cel scrise de dv. realizez ca azi am vazut o tipa care era imbracata de parca lucra acolo si abia tirziu am zis in mintea mea ca ne-a pacalit. miine asa fac si va spun cind ma intorc. multumesc mult pentru incurajare!!!!!!!!!!!!
va doresc o seara cit mai buna in continuare!!!!!!!!
citind tot topicul cred ca maria doreste sa aiba si sediul soc. si pl la aceeasi adresa.#-o
sau poate ma insel ?:(

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate punct de lucru allyna allyna Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru suspendarea activitatii unui punct de lucru ( la celelalte puncte de lucru ale societatii activitatea ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)