avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... stabilirea raspunderii personale : refuz prezumat ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

stabilirea raspunderii personale : refuz prezumat ?

Lichidatorul formuleaza cerere pt. stabilirea raspunderii personale in care sustine in fals (fapt usor de demonstat cu inscrisuri) ca nu a fost inregistrata la orc modificarea intervenita la statutul societatii, respectiv schimbarea sediului social. Piritul(fostul administrator al sc) depune inscrisul doveditor, respectiv Incheierea de inscriere mentiuni , din care reiese fara echivoc ca mentiunea a fost facuta la orc.
Instanta nu se pronunta pe acest inscris.
Mai mult, lichidatorul cere instantei stabilirea raspunderii personale a fostului administrator al sc prezumind refuzul prezentarii evidentei contabile. Or, lichidatorul nu a cerut niciodata fostului administrator al sc actele contabile.
Se poate prezuma refuzul ? Acesta nu trebuie sa fie explicit ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 18:05, 10 Aprilie 2007
vezi sa nu ramii socata!!!!...ca nu-i bun!:P

exemplu glumet?:D..." esti surda?"...foarte amuzant!:))...mor de ris de atunci!!!...:))
exemplu glumet ar fi fost: da' judele a fost surd?.. sau orb? ...de n-a vazut ca lichidatorul ii cere sa se pronunte pe o presupunere...cind el, lichidatorul avea obligatia de a-l contacta pe admin. sc si a-i cere toate actele?...

cind vorbeam de ce va spune instanta aveam in vedere recursul.
oricum, discutam discutii discutabile...recursul e motivat de mult ...

mda...dupa o lecturare atenta... se pare ca io m-am trezit cu fata la perna!!!..chiar f. adinc in perna!!!
mai, si in general sunt asa atenta la tot ce se spune si se face...si inteleg f. usor orice subtilitate, sau gluma , oricit de extrema ar fi ea!:D
da, da, cu siguranta eu sunt cea proasta acu'!!!;)...foarte proasta !!!!:))...de-a dreptul proasta!!!:))
da' ce m-a "sucit"("frecat") azi unu' la Parchet!!!
...si era asa dimineata...

liliana, numai bine!!!!;)
Mersi pentru revenire. Oricum, am inceput prea brutal mesajul, asa ca am contribuit si eu... :(

Zile proaste avem toti, sper sa nu ma apuc sa postez intr-una de-a mea, ca tu ramai ingeras pe langa mine.:D

Te inteleg cu Parchetul, de-aia am renuntat la prima mea iubire, penalul... X-(
nu, nu, proasta sunt eu...trebuia sa ma prind!!!
n-am voie sa nu ma prind !!!;)

prietene???:">
pot sa chibitez impacarea?:D
5% din gandurile bune, atat percep:D....
sau
pace, pace, intre doua dobitoace/ dobitocul cel mai mic/ are pene pe buric/ dobitocul cel mai mare/ are pene pe spinare:))..dulce copilarie:)
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2007
doar_lara, utilizator

Alte discuții în legătură

Motiv de recurs? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Instanta de fond, desi este sesizata prin Intimpinare ca administratorul judiciar nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau cf. lg:85/06, nu ia nicio ... (vezi toată discuția)
Daca imobilul e cumparat de o persoana casatorita, cine semneaza contractul de comodat? meledof meledof Daca doresc sa imi infiintez o firma cu sediul intr-un apartament.Am facut rost de copie dupa actul de proprietate , daca sunt 2 proprietari (sot si sotie) si ... (vezi toată discuția)
Control fiscal firma in faliment proffex proffex Buna ziua, am si o problemea. Daca s-a dispus intrarea in faliment in procedura simplificata a unei societati si a fost numit lichidator, care inca nu si-a ... (vezi toată discuția)