avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere art. 65 din Codul muncii (desfintarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere art. 65 din Codul muncii (desfintarea postului)

Buna ziua. Viitorul angajator poate vedea ( ex. la Itm) ca incheierea contractului meu de munca este prin concediere, art 65 litera b? Situatia este astfel : contractul meu de munca inceteaza luna aceasta pe 30. Viitorul angajator poate vedea ca eu am fost concediata (in baza art 65 litera b)?
Astept un raspuns.

Va multumescv anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:00, 24 Aprilie 2010
procmarci ascria:
Sa nu inteleaga gresit userul, 20 zile de preaviz, nu somaj.

Nu are de ce, am raspuns la intrebarea lui :"In discutia pe care am avut-o s-a specificat ca e vorba de articolul 65 dar nu stiu despre ce alin. e vorba. Imi puteti comunica despre ce e vorba in aceste alin., va rog?"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de somaj in cazul in care nu imi dau demisia la cererea angajatorului? FlorianCatineanu FlorianCatineanu Buna ziua, de curand am fost anuntat verbal de catre firma la care lucrez ca sunt in preaviz de 15 zile, si sa imi aleg modalitatea de a parasi ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca florin40 florin40 Astazi am primit dispozitia de concediere in baza art.65 aliniatul1 .Dispozitia avand data de 18.08.2012.Cand am primit cartea de munca a fost specificat in ea ... (vezi toată discuția)
Somaj dorinette dorinette am fost in concediu de maternitate iar in septembrie 2010 am inceput munca .Am lucrat pana la inceputul lunii mai si din cauza faptului ca nu am cu cine lasa ... (vezi toată discuția)