avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tipul de contract incheiat de catre administratorul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tipul de contract incheiat de catre administratorul unui SRL

Salut! Intrebare: Va rog sa ma lamuriti daca administratorul unei societati comerciale cu raspundere limitata mai poate ramane angajat al acesteia cu contract individual de munca sau este obligatoriu conform legii sa incheie alt tip de contract (mandat, etc.) si eventual incadrarea juridica a acestei obligativitati. Am auzit atat de multe pareri, ca nu stiu ce sa mai cred... Astept cu interes raspunsurile si va multumesc anticipat pentru ele...
Cel mai recent răspuns: liviu.halus , utilizator 15:11, 19 Iunie 2007
Proiectul de modificare a unei legi, nu constituie temei legal pt incheiera unui contract.
Modificarile sau completarile unor dispozitii dintr-o lege vor intra in vigoare numai dupa ce au fost adoptate de catre Parlament.
l-am recomandat pt.studiu...nu pt. incheierea unui contract.:P
raspunsul meu la topic este mai sus.
Am si eu o intrebare: SRL cu asociat unic. Are un administrator (alta persoana decat asociatul unic) angajat cu CIM. Poate ramane asa (angajat), sau este obligatoriu sa renunte la CIM??

Multumesc anticipat pentru raspuns!



Am si eu o intrebare: SRL cu asociat unic. Are un administrator (alta persoana decat asociatul unic) angajat cu CIM. Poate ramane asa (angajat), sau este obligatoriu sa renunte la CIM??

Multumesc anticipat pentru raspuns!

poate ramine angajat cu cim.
Cum spuneam interdictia ca administratorul sa aiba cim se aplica la SA-urile cu conducere in sistem unitar, la societatile cu conducere in sistem dualist se interzice cim-ul la directori:))

Alte discuții în legătură

Contract de munca pentru administratorul societatii iitanu iitanu administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Modificare legea 31 bluehill bluehill a aparut legea 441/2006 prin care se modifica lg. 31/1990 si lg. 26/1990 se pare ca intra in vigoare din 01.decemdrie 2006 una din modificari consta in ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si administrator srl live_maz live_maz s-a modificat din nou L31/1990? eu stiam ca asociatul unic al unui srl poate fi angajat al acesteia cu conditia sa nu fie si administrator. ati auzit despre ... (vezi toată discuția)