CatanaNelu a scris:
Ptr. user-ul ralu, va rog frumos sa cititi ceea ce am scris mai sus,cum ca am dovada faptului ca acest copil nu este al meu si credinta mea fost inselata fiind indus in eroare de sotie!De fapt, acesta este si motivul divortului!Incercati sa mai vedeti lucrurile si altfel. Daca v-ati trezi d-voastra ca nu sunteti parintele adevarat al unui copil tot asa ati gandi?
D-le avocat lasco, buna idee, dar nu stiu daca este si aplicabila!Cu toate acestea Instanta de fond a fost indusa in mod fraudulos in eroare si hotararea s-a bazat doar pe declaratiile mele si ale sotiei, fara probe de ADN, martori si alte inscrisuri!Certificatul de nastere a fost modificat si copilul a fost trecut pe numele melu, doar dupa proces!
Dar n-am inteles, are tata in viata si are mama, increderea mi-a fost inselata si nu cred, ma repet, nu cred ca o Instanta nu ar tine cont de acest aspect!
Sa stiti ca eu nu contest faptul ca aveti dreptate insa situatia nu este asa simpla cum credeti dvs.
Trebuie facut un studiu de caz atent.
Va puteti lovi de chestiuni procedurale si din acest motiv sa nu ajungeti pana unde doriti dvs...
Nu am studiat atent vis a vis de revizuire in cazul dvs., dar aceasta este parerea mea.Trebuie revizuita acea hotarare judecatoreasca.
Daca aveati doar un act notarial situatia era mult mai simpla.
Daca ati fi consultat un avocat mai inainte de termenul de judecata din acel proces, astazi lucrurile ar fi fost mult mai simple.
Aveati posibilitatea la acea vreme de a recunoaste copilul la notar.
Daca ati fi procedat in acest fel nu mai exista o hotarare judecatoreasca.
Instanta va poate respinge actiunea fara sa se bucure ca o face...dar nu va avea ce face... daca nu se gaseste calea optima de a reusi sa obtineti o noua hotarare judecatoreasca.
Fara avocat nu cred ca veti reusi.Apreciez faptul ca va place sa studiati dar trebuie foarte bine gandita si analizata treaba...
avocat Claudiu Lascoschi