sunt un viitor "client" al testului poligraf si sincer sa fiu la cat de tare psihic ma cred incep sa ma cam inmoi :) incep sa`mi pun semne de intrebare cu privire la acuratetea "aparatului" la seriozitatea politistilor si multe altele printre care si emotiile. partea vatamata de ce nu este supus testului ? daca am declarat ca sunt de acord cu testul, pot sa refuz acum ? mi`ar fi mai bine daca as angaja un avocat ? ( lucrez la o firma particulara unde sunt in permanenta in contact cu clientii - de cele mai multe ori vanzatorii - de 4 ani n`am primit nicio plangere (si sunt sute de firme), insa cum niciodata nu e prea tarziu, s-a intamplat acum 3-4 luni ....asa ca ..:) la ce nervi mi-a facut vanzatorul respectiv nici nu mai stiu ce sa fac...stau si ma intreb daca nu cumva a fost premeditata actiunea lui? )
AVLIL take it easy boy ... :) .. timp de 10 - 15 sec cat m`am uitat pe raftul de jos dupa stampila n`am vazut decat coturi, mufe, furtunuri si alte tampenii care le folosesc instalatorii, NIR`uri si alte acte..nu mi`a sarit in ochi niciun portofel, si daca imi sarea, nu aia cautam ! cautam stampila, care se afla intre mine si partea vatamata! distanta dintre mine si partea vatamata era de`o palma, si eram intr`o zona in care erau numai piese d`alea, si nu cred ca avea el curajul sa`si lase lucrurile de valoare in zona aceea..REAMINTESC ca atunci cand ma indreptam spre intrarea din magazin, partea vatamata iesea din depozit...nu era la tejghea..si`n plus..AVEA CLIENT LA TEJGHEA, un nene la cca.40ani,(nu stiu cat de mult conteaza daca avea 40 ani..) insa se poate sa ,mai fi fost si alti clienti in situatia lui.. singuri la tejghea!!! obiectul pt care venisem era la 2 m de noi..langa el erau si actele de care vb mai sus.. in fine.. parerea mea: n`aveam de unde sa stiu cati bani are el in portofel, si daca ar fi fost sa il iau...un om normal, sanatos se mai intreaba : oare merita sa imi creez probleme pt 1-2-3 mil ? si`acum pot sa ma intreb, nu cumva colegul lui stia ca are o suma de bani destul de mare in portofel ? tu ce zici ? REPET, partea vatamata doar PRESUPUNE ca eu i`am luat portofelul pt ca am fost singura persoana care am intrat dupa tejghea in ziua aceea..(el a stat numai acolo sa vada daca am intrat numai eu? ) banuiesc ca putea sa observe daca luam ceva de pe raft si bagam in buzunar sau oriunde altundeva daca era la o palma de mine! ... :O aflam maine mai multe detalii :) poate ajunge rezultatul testului la dosar ..(parerea mea.. unul din sutele de mii de "cazuri" de rasul lumii ) ..poate ca ar trebui sa`mi schimb meseria
inca nu..asteptam :) si..AVLIL, n`am incercat decat sa relatez cat se poate de corect cele intamplate, poate ca trebuia sa citesti cu atentie inca de la inceput ce`am zis .. #-o