... faptul ca mi`a propus nenea militianu` sa ma gandesc la oferta lui cu amenda administrativa si returnarea sumei de bani, pe care reclamantul sustine ca o avea in portofel(2000RON), pana primeste rezultatul testului, ma face sa cred ca ceiluilalt suspect i`a iesit favorabil testul
nu te baza pe asta!
cum ti-am mai spus, "oferta" facuta de organ poate face parte dintrun scenariu politienesc pt. a obtine o marturisire.
poti fi sigur ca politistul a incercat aceeasi strategie si cu celalalt suspect.
in alta ordine de idei: din topicul tau am inteles ca practic nu exista nicio proba directa impotriva ta, doar presupunerea partii vatamate.
sugestia mea: daca declaratia ta este clara, la obiect, sustii raspicat ca nu ai nicio legatura cu furtul respectiv si ai in continuare o atitudine hotarita in ceea ce priveste nevinovatia ta (sa nu cumva sa te incurci in declaratii!), atitudine cooperanta fata de ancheta penala in desfasurare, atitudine respectuoasa fata de oranul de ancheta(nu fi ironic cu ei ca nu te ajuta deloc), din punctu meu de vedere, nu exista dosar.
sa nu cumva sa "accepti" propunerea politistului. iti garantez ca daca faci asta nu vei primi doar o "amenda administrativa".
...si vreau sa cred ca ai avocat!
e mult mai "sanatos" !