avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... help - test poligraf-
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

help - test poligraf-

sunt un viitor "client" al testului poligraf si sincer sa fiu la cat de tare psihic ma cred incep sa ma cam inmoi :) incep sa`mi pun semne de intrebare cu privire la acuratetea "aparatului" la seriozitatea politistilor si multe altele printre care si emotiile. partea vatamata de ce nu este supus testului ? daca am declarat ca sunt de acord cu testul, pot sa refuz acum ? mi`ar fi mai bine daca as angaja un avocat ? ( lucrez la o firma particulara unde sunt in permanenta in contact cu clientii - de cele mai multe ori vanzatorii - de 4 ani n`am primit nicio plangere (si sunt sute de firme), insa cum niciodata nu e prea tarziu, s-a intamplat acum 3-4 luni ....asa ca ..:) la ce nervi mi-a facut vanzatorul respectiv nici nu mai stiu ce sa fac...stau si ma intreb daca nu cumva a fost premeditata actiunea lui? )
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2007
access, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 17:04, 28 Aprilie 2007
=D>Avem judecatori care analizeaza nu numai dosarele, dar si martorii!!!=D>
:) ..interesante mesaje... nu stiu de unde vine convingerea, insa am un feeling ca as putea, in situatia in care m`as sti vinovat, sa pacalesc :) aparatul ... daca as incerca acum sa`l pacalesc, cu toate ca nu sunt vinovat, as avea dreptul a doua oara la un test ? legal e posibil ? asta va mai intreb .. :) (probe si martori nu exista in cazul real, in cazul meu, decat reclamantul -care presupune ca eu as fi vinovatul - din cate stiu eu....numai sa nu fi aparut intre timp :) )
clienti, iubiti ;), parinti, prieteni, amici, cunostinte, cunostinte ocazionale,..am exersat in oglinda cu propria persoana.....
Serios? Cum ai facut?
Chiar mi se pare interesant...

Cu privire la convingerea de a insela aparatul... :))sa fim seriosi, n-ai mai facut vreun test din asta si nici nu stii cum isi lasa amprenta organismul tau in cazuri de-astea... Sunt cazuri cand nu toate elementele de referinte se modifica; uneori se modifica accentuat respiratia, alteori pulsul, umiditatea pielii sau alte elemente... Daca nici nu stii ce sa-ti controlezi, ma intreb... cum vei controla?
Si oricum, spune-mi si mie cum iti vei controla transpiratia mainilor? :-/:-/:-/

Nu-ti va repeta nimeni testul poligraf, dar poti sa-ti faci unul la o societate particulara si sa-l duci ca proba scrisa. Nu stiu insa cat se va tine cont de ea...

Si oricum, spune-mi si mie cum iti vei controla transpiratia mainilor? :-/:-/:-/

B-) iexista antiperspirante ;)

Alte discuții în legătură

Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)