avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... help - test poligraf-
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

help - test poligraf-

sunt un viitor "client" al testului poligraf si sincer sa fiu la cat de tare psihic ma cred incep sa ma cam inmoi :) incep sa`mi pun semne de intrebare cu privire la acuratetea "aparatului" la seriozitatea politistilor si multe altele printre care si emotiile. partea vatamata de ce nu este supus testului ? daca am declarat ca sunt de acord cu testul, pot sa refuz acum ? mi`ar fi mai bine daca as angaja un avocat ? ( lucrez la o firma particulara unde sunt in permanenta in contact cu clientii - de cele mai multe ori vanzatorii - de 4 ani n`am primit nicio plangere (si sunt sute de firme), insa cum niciodata nu e prea tarziu, s-a intamplat acum 3-4 luni ....asa ca ..:) la ce nervi mi-a facut vanzatorul respectiv nici nu mai stiu ce sa fac...stau si ma intreb daca nu cumva a fost premeditata actiunea lui? )
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2007
access, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 17:04, 28 Aprilie 2007
..stiati ca pupila isi schimba dimensiunea cand mintiti? eu asa ii prind pe toti cand sunt nesinceri cu mine:))
mersi lui al pacino si recrutului:))
Da asta se intampla si din alte cauze, si nu putine la numar... Poate fi chiar numai un dezechilibru chimic la nivelul organismului (sa nu intrebati ce substante si pe unde, ca nu stiu exact).
De asemenea, micsorarea pupilei este si o reactie care apare concomitent cu unele dureri... si cel mai des se intampla DE TEAMA!!! Mai des decat din cauza unei minciuni.
....atunci nu pot decat sa ma bucur.....sunt temuta:D....oamenilor li se ridica parul si li se maresc pupilele cand ma vad ....sper ca nu si atunci cand ma aud :))
...oricum, astept in continuare exceptia care sa confirme regula:)
:)) Ai fost super!!!
Da' pe cine analizezi tu asa de atenta?:-/ Sa incep si eu sa exersez...B-)
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2007
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
:)) Acu' inteleg de ce o judecatoare cand audiaza martorii le spune: uita-te in ochii in mei...

..stiati ca pupila isi schimba dimensiunea cand mintiti? eu asa ii prind pe toti cand sunt nesinceri cu mine:))
mersi lui al pacino si recrutului:))

Alte discuții în legătură

Test poligraf - proba sau nu in instanta? xuser xuser Rezultatele de la testul poligraf sunt sau nu considerate proba in instanta pana la urma? Unii zic \"nu sunt considerate\", atunci dupa ce unii suspecti gen ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Controverse privind proba cu testul poligraf cezarad cezarad Doresc sa va intreb care este temeiul juridic pe care il poate invoca un avocat in cursul judecatii unui apel cu privire la administrarea probei cu TESTUL ... (vezi toată discuția)