avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet avocatura

Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:44, 26 Martie 2007
romascanu a cugetat si a aflat raspunsul....:)
da, o alta varianta ar fi construirea unei scari exterioare pana la etajul 10, par example, acolo unde se afla cabinetul:))
~ Conținut șters la cerere ~
iar plata combustibilului elicopterului, chiria pt terasa-helioport, cine le suporta? plus ca ne intoarcem la......acordul asociatiei :)) :))
~ Conținut șters la cerere ~
in cazul in care omu nu avea dileme la inceput...... i le-am dat noi pe forum....:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatii sint nevoiti sa ceara acordul vecinilor? eugen82 eugen82 Va rog o lamurire, ma adresez in special acelora dintre dvs. care sinteti presedinti de bloc, administratori , dar nu neaparat. A venit vreodata vreun avocat ... (vezi toată discuția)
Cere baroul bucuresti acordul vecinilor infiintare cab? fldan fldan Baroul Bucuresti cere acordul vecinilor sau al asociatiei de proprietari pentru infiintarea unui cabinet individual de avocatura in apartamentul in care si ... (vezi toată discuția)
Destinatie spatiu sediu social activitate birou eugen82 eugen82 vreau sa inregistrez sediul social pe o camera intr-un apartament de bloc firma are activitate birou ( consultanta , munca la calculator, fara angajati si ... (vezi toată discuția)