avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se rectifica greseala din titlu de proprietate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se rectifica greseala din titlu de proprietate?

Bunica mea ca mostenitoare a mamei sale detine un titlu de propritate si contractul de vanzare cumparare incheiat de catre mama sa si barbatul care a stat in concubinaj. Contractul de vanzare cumparare este incheiat in 1975. In titlu de proprietate este gresit numarul parcelei. Fiica legitima a barbatului cu care a stat mama bunicei mele are si ea un titlu de proprietate eliberat in 2004 iar titlu bunicii mele este eliberat in 1994.Cum se poate repara gresala?
Cel mai recent răspuns: ALINNA , utilizator 14:56, 19 Martie 2007
Cu exceptia unor cazuri - care nu te privesc -instanta nu porneste din oficiu procese.
Asa ca, tu va trebui sa pornesti procesul sau cine are interes.
Ce inseamna sa pornesc procesul? Trebuie sa dau eu in judecata persoana cu care sunt deja in proces ?Cu ce pretex o actionez in insanta? Care este incadrearea juridica ?
Inseamna sa dai in judecata Prefectu', comisia judetean ade punere in aplicare a Lg. 18/1991. Comisia locala de punere in aplicare a legii 18/1991, in contradictoriu cu cel pe numele caruia s-a emis titlul, solicitand instantei constatarea nulitatii TP nr. din....
In cazul asta de sfatuiesc sa apelezi la un avocat.

Oricat de buni am fii noi;), nu-ti putem anticipa toate miscarile din proces...
Multumesc frumos pentru precizari voi lua in considerare sfaturile adresandu-ma unui avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit octavian70 octavian70 Buna seara, Am primit de la bunica mea un teren(prin hotarare judecatoreasca), caruia am vrut sa ii fac cadastru. Domnul care s-a ocupat a descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit orosanu mugurel orosanu mugurel care sunt pasii pt modificarea unui titlu de proprietate care este gresit la numarul parcelei? (vezi toată discuția)