Nu inteleg de ce insistati sa fie internat, si mai ales de ce prin urgenta. Va repet ce am mai spus: ulcerul necomplicat se trateaza la domiciliu. Daca dupa 14 zile de tratament corect nu trece se reface un consul, dar din nou NU LA URGENTE. Primul consult este de competenta medicului de familie care trebuie sa recomande un consult interne sau gastroenterologie. Sunt cateva situatii in care este necesara prezentarea la Serviciul de Urgenta dar nu va aflati in in nici una din acestea. Faptul ca pacientii se prezinta nejustificat la serviciul de urgenta, ii fac pe cei care lucreaza acolo sa ajunga sa se poarte asa cum s+au purtat cu dumneavoastra. Nu spun asta sa ii apar, amintiti+va ca v+am recomandat sa ii reclamati, ci numai sa va fac sa intelegeti. E ca si cum ai vinde paine, si zilnic se inghesuie la rand oamenii, de mai multe ori pe zi sa te intrebe "cu cat dai strugurii?". Si asta de mai multi ani. In plus, banii care se cheltuiesc cu acele cazuri care nu sunt urgenta, sunt cheltuiti nejustificat, ramanand mai putini pentru urgentele adevarate. In o tara civilizata, asa cum nu e cazul nostru, medicul care investigheaza prin Serviciul de urgenta un pacient care nu este urgenta este pus sa plateasca tot ce a consumat cu acesta. Asa ca, in tarile civilizate, pacientii cu probleme asemanatoare cu ale sotului dumneavoastra,NU SUNT LASATI SA ASTEPTE 5 ORE, SUNT TRIMISI ACASA, si sunt indrumati catre medicul de familie. La noi nu se face asa pentru ca oricum ne puneti la zid pentru mai putin. Va recomand sa cititi despre ulcer mai multe la urmatorul site. Este bine documentat si scrie cui trebuie sa va adresati si cand trebuie sa va prezentati la urgenta.
[ link extern ]
Defapt, chiar daca o sa va suparati, trebuie sa va spun, trebuia sa faceti asta inainte sa mergeti prima oara la urgenta, cat timp sotul dumneavoastra era pe drum din italia, pentru ca stiti sa folositi google atata timp cat aveti user pe un forum
O intrebare.....De ce nu a apelat la un serviciu de urgenta din Italia?
In alta ordine de idei. Stiu despre drama dumneavoastra legata fetita. Nu exista cuvinte, si nimeni nu cred ca poate spune ca intelege prin ce ati trecut, atata timp cat el nu a trecut prin asta. Eu nici nu imi pot imagina!
Daca dati cateva pagini inapoi o sa gasiti ce am raspuns legat de asta. Problema dumneavoastra este defapt unul din principalele motive pentru care am devenit activ pe acest forum.
O seara buna!