avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imposibilitate comunicare convocare la cercetare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imposibilitate comunicare convocare la cercetare disciplinara

Buna seara!
Am expediat prin posta o convocare pentru cercetarea disciplinara a unui salariat care lipseste de la serviciu de o luna. Plicul mi s-a intors cu mentiunea "destinatar lipsa din localitate". Ce pot sa fac in aceasta situatie?
- Ii mai trimit o convocare cu riscul ca plicul sa fie din nou returnat, sau
- Emit decizia de desfacere a contractului individual de munca de la data intoarcerii plicului;
- Emit decizia de desfacere a c.i.m. de la data la care ar fi trebuit sa aiba loc cercetarea disciplinara?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionutt , utilizator 19:54, 11 Mai 2010
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere angajat negasit ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea problema: m-am inteles cu o angajata sa ii desfacem contrac tul de munca cu 30 septembrie pentruc a va pleca din tara. Ea a fost ... (vezi toată discuția)
Cum fac cercetarea disciplinara in cazul nerespectarii preavizului? jujica jujica Buna ziua Un angajat a depus cerere de incetare CIM in 01.08, cu 31.07.Conducerea doreste respectarea CIM , adica in cazul demisie , cu preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Ileana popa Ileana popa Buna seara, Daca o persoana angajata pe postul de ingrijitor, in invatamant,cu contract de munca pe durata nedeterminata a avut concediu fara plata, cu ... (vezi toată discuția)