avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista sanse pt o cale de atac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista sanse pt o cale de atac?

Buna tuturor
Credeti ca mai exista posibilitatea de a mai ataca o sentinta pronuntata intr-o cauza civila solutionata in urma cu doi ani de prima instanta, neatacata, ramasa definitiva si irevocabila, dar in care una din parate nu a fost legal citata. Atat citatiile cat si sentinta judecatoriei au fost comunicate la o adresa aiurea (cu rea credinta data de reclamant), prin afisare, puse probabil intr-o cutie de posta. Citarea nu s-a facut si prin publicitate. Am aflat de hotarare acum cateva zile.
Ce parere aveti, mai am vre-o speranta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:45, 13 Mai 2010
:O Valabilitatea unei conventii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort judecat in lipsa - calea de atac fldan fldan Care este calea de ataca impotriva unei hotarari de divort ramasa definitiva si irevocabila in conditiile in care reclamantul a declarat fals instantei de ... (vezi toată discuția)
Divort incorect, judecat cu paratul in lipsa ContSters101235 ContSters101235 Reclamanta este in contact permanent cu paratul aflat in strainatate, dar nu comunica instantei adresa acestuia pt citare. Se face doar citarea prin ... (vezi toată discuția)
Adresa pt. comunicare sentinta mars_on_line mars_on_line Daca parata s-a mutat de la adresa la care a fost trimisa comunicarea sentintei , ce prevede legea ? Este afisarea sentintei la usa judecatoriei cea mai buna ... (vezi toată discuția)