Ti-am spus sa nu o iei atac la persoana insa se pare ca ti-am cerut prea mult.
Tu intruchipezi perfect imaginea celui care are ceva minte, a citit ceva legi si crede ca stie multe despre "drept"!
Eeeee... afla ca nu-i asa: n-om fi noi recunosctuti general ca buni la altceva, da' iti spun ca aia dinter noi care stim... stim!
Si nu e nevoie de prea multe cuvinte ca sa ne dam seama cine stie si cine nu!
Nu ne ironiza, ca nu e cazul.... mai ales ca la asta ne pricem si, spre deranjul multora, muuuuult prea bine.
Respecta-ne, indiferent cum ne auzi "glasul" prin forum, pentru ca, sa stii pentru cultura ta generala (cum spune bunica), chiar am ajutat oamenii sa-si lamureasca problemele.
Nu suntem platiti, ci pur si simplu o facem din placere si daruire pt frumoasa meserie pe care ne-am ales-o!
Sper ca si tu sa ai o asemenea satisfactie cand iti faci treaba:)
Exact ceea ce ma asteptam, te-ai "simtzit" la mesajul meu si imediat ai parasit zona bunului simt. Cine-ti da voie sa-ti dai cu parerea despre cata minte am eu si cat am citit. Cand te trezesti, mai citeste-ti odata ultimul mesaj si sterge-l daca, consideri ca ai fost cam deplasat. Parca ziceai ca nu de asta stai pe forum ......
in ceea ce priveste intrebarea ITM-ului, am intrebat eu si mi-au comunicat ca nu se poate inregistra doua contracte de munca la acelasi angajator, dar eu persoanl nu am incredere in ITM si in nici o institutie a statului pentru ca am facut si un experiment in acest sens, astazi am sunat cu o problema si mi s-a comunicat un raspuns si maine am sunat cu aceeasi problema si mi s-a comunicat alt raspuns, iar la adrese oficiale nu rasound
un lucru este foarte sigur nu se pot face declaratiile catre somaj , CAS, CASS cu doua CNP-uri pentru ca reprezinta eroare fata si in concluzie nu exista asa ceva