avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?
Simt... ca-i pe cei 7 ani - parintii mei stieeee!

Ti-am spus sa nu o iei atac la persoana insa se pare ca ti-am cerut prea mult.
Tu intruchipezi perfect imaginea celui care are ceva minte, a citit ceva legi si crede ca stie multe despre "drept"!
Eeeee... afla ca nu-i asa: n-om fi noi recunosctuti general ca buni la altceva, da' iti spun ca aia dinter noi care stim... stim!
Si nu e nevoie de prea multe cuvinte ca sa ne dam seama cine stie si cine nu!

Nu ne ironiza, ca nu e cazul.... mai ales ca la asta ne pricem si, spre deranjul multora, muuuuult prea bine.
Respecta-ne, indiferent cum ne auzi "glasul" prin forum, pentru ca, sa stii pentru cultura ta generala (cum spune bunica), chiar am ajutat oamenii sa-si lamureasca problemele.
Nu suntem platiti, ci pur si simplu o facem din placere si daruire pt frumoasa meserie pe care ne-am ales-o!
Sper ca si tu sa ai o asemenea satisfactie cand iti faci treaba:)
Exact ceea ce ma asteptam, te-ai "simtzit" la mesajul meu si imediat ai parasit zona bunului simt. Cine-ti da voie sa-ti dai cu parerea despre cata minte am eu si cat am citit. Cand te trezesti, mai citeste-ti odata ultimul mesaj si sterge-l daca, consideri ca ai fost cam deplasat. Parca ziceai ca nu de asta stai pe forum ......
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX: Ashea, si? Care-i legatura?
in ceea ce priveste intrebarea ITM-ului, am intrebat eu si mi-au comunicat ca nu se poate inregistra doua contracte de munca la acelasi angajator, dar eu persoanl nu am incredere in ITM si in nici o institutie a statului pentru ca am facut si un experiment in acest sens, astazi am sunat cu o problema si mi s-a comunicat un raspuns si maine am sunat cu aceeasi problema si mi s-a comunicat alt raspuns, iar la adrese oficiale nu rasound
un lucru este foarte sigur nu se pot face declaratiile catre somaj , CAS, CASS cu doua CNP-uri pentru ca reprezinta eroare fata si in concluzie nu exista asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie-prelungire preaviz sralucastan sralucastan In cazul in care se depune o cerere de demisie cu preaviz si angajatul continua munca dupa expirarea termenului de preaviz, ca urmare a unui acord tacit ... (vezi toată discuția)
Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)