avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?
romy: la ironia din mesajele tale... nu-ti permit nimic (nici macar sa plangi), itzi permit sa porti o discutie civilizata pe tema topicului sau ITZI PERMIT sa mergi la somn.
N-o forta ca se rupe si poate reculul te loveste:P
Poate la o bere, afara, mai citim o lege, mai privi peisagiul:D, POATE, te pot cat de cat lamuri; nici nu indraznesc sa cred ca te pot convinge....
Cel putin nu in seara asta - asta e sigur:))
scuze ca postez ashea des, dar nu ma pot abtzine acuma :P

romy: ai zis ca "dar pana nu consultati ITM-ul "
Sa inteleg ca pana acuma m-ai contrazis complet aiurea si ca nu mai esti asa sigur pe ceea ce ai scris, din moment ce ITM are dreptate (chiar daca nu stii ce parere au despre aceasta problema), ei au dreptate oricum? (trecand peste faza cu amenzile ca aia e aureala ptr. ca nu pot sa scrie o amenda ptr. ca cel de la ghiseu - angajat ITM - a acceptat un CIM care "cica" nu ar fi in regula).
berea suna bine :)), cititul legilor e ok :)), de lamurit nu ma poti lamuri (de convins nici atata) ptr. ca daca aveai art. si legea care sa ma convinga mi-o dadeai deja :))). O noapte buna sa ai ne_nicku.
mai sasha, romy te-a lasat sa vorbesti singur!:((
cred ca l-ai plictisit!;)

romy: zau asa, ...ai spus, zilele astea... ca ..gata moca!

lasa-i sa-si sparga capu'...moca!!!:))

Alte discuții în legătură

Demisie-prelungire preaviz sralucastan sralucastan In cazul in care se depune o cerere de demisie cu preaviz si angajatul continua munca dupa expirarea termenului de preaviz, ca urmare a unui acord tacit ... (vezi toată discuția)
Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)