avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?
Alex/sasa- da-mi un motiv concret pt. care sa fiu deacord cu tine#-o
sasha sunt, nu alex :))), doua puncte (precum am mai scris si se presupune ca ai citit :P):
- "principiului general de drept referitor la libertatea contractuala si cel privind neingradirea dreptului la munca si libertatea muncii (precum zice Constitutia si art. 3 din Codul Muncii)."
- faptul ca nu este interzis expres nicaieri.
Imi cer scuze ca ma repet :D
dewci nu esti alexandru asa cum te-ai inregistrat:(
Inseamna ca nu putem sa ne incredem nici in restul propunerilor:((
1. este alegerea mea cum doresc sa mi se adreseze lumea pe acest forum, deci da-mi voie sa-tzi repet: SUNT SASHA!
2. esti in afara topicului, complet, cu mesajul de mai sus, nu are importanta nici cum m-am inregistrat pe acest forum si nici cum prefer sa mi se adreseze lumea (aici la lume te includ si pe tine de data asta)
3. daca tu, care mai sus dadeai cu "jurist" in sus si-n jos numesti "propuneri" legea (si mai ales CONSTITUTIA!!!!!) la care am facut referire mai sus, atunci nu mai am cuvinte care sa-ti fie adresate.
4. apropos romy, poti sa-mi zici si marcel daca tot asta e cea mai mare problema a ta :)))
5. ne_nicku vad ca nu mai "explica" ce vrei sa spui in msg tale aiurea (ma refer la cel de mai sus, nu tzopai iar cu "juristul" romy :))) ), felicitari ne_nicku, serios.
NU le merit... Mai laes ca nu incerca sa-i iau apararea. O poate face si singur... Crede-maB-)
Incercam sa calmez spiritele si ... am obtinut contrariu':D

Nu poti fi titularul a 2 contracte de munca cu aceeasi persoana. In primul rand, nu poti fi in doua locuri odata, nu poti face doua lucruri deodata, .... , ca sa nu mai vb de cum te-ar "prinde" in cartea de munca, in actele contabile, etc...
Si daca citesti codul muncii cu atentie, in intregul lui, ai sa vezi acest lucru:)

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Demisie-prelungire preaviz sralucastan sralucastan In cazul in care se depune o cerere de demisie cu preaviz si angajatul continua munca dupa expirarea termenului de preaviz, ca urmare a unui acord tacit ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)