avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?
Practica in meseria asta nu e de neobservat.
O anumita lege se leaga de alta, care se leaga de alta, .... iar ca jurist privesti altfel lucrurile.
Pur si simplu le sti sau iti dai seama despre ce e vorba in proprozitie:D
Si sunt convins c aasta e tenta data de Romy:)
Problema e ca trebuie sa-ti raspunzi tie nu mie:((
Se specifica foarte clar ca in cazul cumulului de functii trebuie sa anunti angajatorul unde iti desfasori activitatea principala:O
Deci e clar ca nu poate fi acelasi angajator:((
Dar daca tu insisti e problema ta=D>
ne_nicku: stii foarte bine ca nu asta a fost tenta lui Romy, dar nu despre practica juristului x sau y in dreptul muncii. Dragutz din partea ta ca incerci sa-l "scotzi" :))), tre sa bei o bere platita de el :))

Romy: Eu nu postez aici ca sa-mi raspund mie cand ma iei cu abureli de "jurist si etc", cand nu mai stii ce sa scrii, puteai zice frumos ca nu esti de acord cu mine si gata (asa cum, daca bine tzin minte am scris eu).
Inca ceva d-le: Daca legea nu interzice ceva in mod expres, acel lucru este permis! (ar trebui sa stii avand in vedere ca ai afirmat ca esti jurist). In art. 35 alin (3) nu vad nimic care sa ma contrazica in mod expres :D
Toate cele bune, ca nu ne convingem reciproc in seara asta, oricum.
Ideea mea era urmatoarea: nu doar legea asta trebuie sa o citesti ca sa te clarifici.
Mai sunt si altele...

:D
care?

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Demisie-prelungire preaviz sralucastan sralucastan In cazul in care se depune o cerere de demisie cu preaviz si angajatul continua munca dupa expirarea termenului de preaviz, ca urmare a unui acord tacit ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)