avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?

Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale?
poi m-a lasat ca nu avea ce sa spuna, pe langa faptul ca a fost nesimtzit la faza cu nick-ul :))), in afara fazei cu "juristul de mine" (am pus in " " dar nu era citat, se citea printre randuri nu stie nimic care sa-mi comunice pe forumul asta).
Imi cer scuze ca am scris de el cand nu era aici, dar accept raspuns cand revine (cand am scris "raspuns" ma refeream la ceva pertinenet, adica neobisnuit in cazul de fatza :P).
Mor cand aud: "Da' unde scrie?!"

Ai auzit de "zilele libere" din procedura cicila?! Nu scrie nicaieri, adica intr-un text de lege, de ele; dar ele exista, sunt folosite si aplicate. Ele reies dintr-o intreaga "cultura" de legislatie#-o

Asa e si cu imposiblitatea mea (cu consecinta trimiterii mele la somnB-)) de a te convinge.
Recunosc - nu cred ca am cum. Si nici nu cred ca merita - nu te simti jignit, nu a fost atac la persoana.
Juristii stie de ce:D
Asta e ....
ia-ti "gindul" de la romy:"> ...uita-l !!! ;)...nu cred ca-l mai auzi pe topicul tau!!!
nu ca nu stie...ca stie fffffff bine....da' el si-a spus punctul de vedere!
tu, daca vrei ...pricepi,...dca nu, nu!:P
... si de la mine...;)

Off topic: ai vazut cum ti-au crescut manutzele pozitive?!:D
Cine stie.... cunoaste:D
daaa, minutzele mele!!!...dragutele!!!...cit mai muncesc io pt. ele!!!:)):)):))
da, cunoaste...cunoaste!!!;)

Alte discuții în legătură

Demisie-prelungire preaviz sralucastan sralucastan In cazul in care se depune o cerere de demisie cu preaviz si angajatul continua munca dupa expirarea termenului de preaviz, ca urmare a unui acord tacit ... (vezi toată discuția)
Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)