buna ziua ,cum trebuie sa procedez daca vreau sa trimit/depun o sesizare scrisa in privinta domnului administrator ,fiind nemultumit de activitatea lui ,plus ca mam cam speriat de salariu dansului si firma de serviciu si as dori verificarea listelor ,si verificarea persoanelor care locuiesc in apartamente deoarece intra foarte multe persoane dar nu sunt trecute la intretinere !
Va multumesc , si astept raspuns cat mai curand sau orice fel de sfta procedura legislatie ,orice , va multumesc inca odata
Scrieti mesajele de parca le-ati mitralia!!! :) si nu se intelege unde se termina o idee si incepe alta.
Incerc sa va raspund din cum am inteles.
- memoriul il depuneti in nume personal, cu adresa Dv. de acasa.
- constituirea asociatiei de proprietari este un proces mai amplu, dar daca doriti sa va ocupati de ea (ar fi laudabil), aveti procedura descrisa in Documente specifice asociatiilor de proprietari, primul topic din aceasta sectiune.
cred ca cel mai bine daca aveti dovezi sa mergeti in instanta pt ca primaria o sa va dea un rapuns in cateva luni.
eu m-am taraganat cu ei 1 an iar problema nu s-a rezolvat nici pana acum.in afara de o amenda nu fac nimic cei de la primarie. nu e obiectul lor, sa schimbe adm sao conducerea asoc. de fapt asoc e condusa de membri ei prin AG