@trope_doi a scris:
Lipsa de experienta… Adevarat. Dar de ce trebuie sa fim sceptici cand este in discutie o persoana tanara care doreste sa scrie despre o femeie care iubeste doi barbati la fel de intens?
:oops:
Oricine poate scrie : isi ia toate compunerile din gimnaziu si liceu (mai nou le cauta in forumurile si blogurile de specialitate) le asambleaza in capitole, ii da numele de
Compunerile mele despre ......, face o coperta o asambleaza si cu putin noroc poate scoate si o carte .
Cum a spus si legally : “,,stiu deja ca are material" pentru creatie...si are sensibilitate, are lumea aceea a ei...in care poate sa scrie nestingherita” .
Poti avea “har “, dar (cum bine ati spus) daca iit lipsesc exemplele si experienta, nu poti aveea succes intr-un astfel de caz. Motiv pentru care (spun si eu) a si deschis topicul (sau poate chiar traieste o “double romance “).
Cat despre Ion Creanga , din cate imi aduc aminte , pana sa se apuce de scris a trecut prin multe probleme , probleme care l-au impiedicat sa scrie si poate daca nu l-ar fii cunoscut pe Eminescu, nici noi nu i-am fii cunoscut capodoperele
:luck:
#-o si pentru un bun amic
[ link extern ]