avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp?

Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi doua persoane in acelasi timp? m-ar interesa cateva pareri, iar dat fiind faptul ca tatal meu lauda constant acest forum pentru inteligenta si originalitatea utilizatorilor, mi-am zis sa-mi incerc norocul. sper ca am nimerit bine...
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:55, 4 Septembrie 2011
Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp?

:hm:

Romantic vorbind, nu cred. Iubirea romantica este invaziva – ocupa tot locul pe care il gaseste gol in sufletul celui peste care s-a napustit. Cat este loc, atat ocupa.

Parca si locul creste odata cu ea, de fiecare data cand apare o iubire noua impresia e ca aceasta iubire e singura care isi merita titlul...

Se opreste din dospit doar cand se opreste caldura – nu conteaza de unde: de la tine, din partea cealalta… Cert este ca intotdeauna exista un punct unde caldura incepe sa nu se mai masoare in kilocalorii ci in calorii, e doar chestie de timp. Abia atunci imaterialul aluat dospit da inapoi si incep sa apara locurile goale unde isi poate face loc alta iubire. Ea va completa la inceput ce gaseste liber, apoi va incepe sa creasca. Daca are loc, se va extinde la randu-i, poate la un moment dat va ajunge la fel de mare / mica precum cea pe care o paraziteaza. Insa asta nu poate dura pentru ca doua iubiri nu pot aparea in acelasi timp si nu pot trai simultan prea mult. Una moare, pentru ca asa e firesc. Altfel am muri noi sufleteste.

Sau mor amandoua si ramane iar locul gol :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre viata si iubire BX BX Cand o inima a fost inghetata de durere, calea catre distrugere mai poate fi evitata sau este ceva predestinat ? Vietile noastre urmeaza o cale foarte lunga si ... (vezi toată discuția)
Citate si poezii de dragoste ContSters74561 ContSters74561 • Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire... • Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi ... (vezi toată discuția)
Cine moare Sorin Farcas Sorin Farcas Moare câte puţin cine se transformă în sclavul obişnuinţei, urmând în fiecare zi aceleaşi ... (vezi toată discuția)