avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare contract inchiriere

Buna ziua!
De curand am incheiat un contract de inchiriere, eu fiind chiriasul, urmand ca proprietarul sa-l inregistreze la administratia financiara. Asa am aflat ca titlul de proprietate al imobilului este pe numele sotului decedat, nefiind dezbatuta mostenirea. Mostenitorii ar fi sotia si 2 fiice care sunt plecate din tara. Care ar fi solutia cea mai rapida de a inregistra contractul, avand in vedere ca deja a trecut o saptamana de la incheierea acestuia. Mentionez ca mostenitorii nu-si permit sa dezbata mostenirea. Oricum, casa a fost inchiriata si cu acordul celor doua fiice.
Cel mai recent răspuns: Patrax , utilizator 21:44, 26 Mai 2010
Va multumesc pentru raspunsuri. Am inteles despre ce este vorba. Prea multa bataie de cap asa ca am renuntat la contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere 1/3 din hala alfactrus alfactrus Buna ziua, Am nevoie sa inchiriez 1/3 dintr-o hala. Din punct de vedere al proprietarului si al meu nu avem nicio problema cu delimitarea exacta a partii ... (vezi toată discuția)
Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere scotty scotty buna, am si eu o problema . vreau sa inchiriez un apartament insa la proprietari este trecuta bunicamea(decedata). Mama lui tata . Cum tata este singurul ... (vezi toată discuția)