avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent!

Buna ziua ,
Daca o cerere de recurs este redactata de un avocat,mandatat doar ca sa o redacteze,aceasta trebuie sa fie semnata si de recurenti?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: simo79 , utilizator 13:27, 2 Iunie 2010
Va multumesc inca o data!
Acel"un avocat "nu a reprezentat partile in proces,iar la dosar nu exista imputernicire!
Iar azi am vazut dovada comunicarii si recursul nu este declarat in termen,asa ca sper sa avem sanse!
Va doresc numai bine!
Care e data comunicarii catre partea adversa a hotararii si care e data declararii apelului de acel avocat?
Data comunicarii catre partea adversa este 08.03.2010 iar data inregistrarii recursului este 25.03.2010.Noi am primit comunicarea hotararii in 05.03.2010.
Da, e o zi peste termen, mergeti pe asta!
Va multumesc mult pt. sprijin si pt. timpul acordat. Azi am pus intampinarea la posta,pe 10 iunie avem termen de judecata,sper sa iasa bine!:luck:
Am mers pe tardivitatea recursului,pe lipsa semnaturii,deoarece la dosar nu este imputernicire avocatiala si am combatut motivele recursului motivand si in fapt si in drept...iar acum astept...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la sentinta data fara apel A-B-C A-B-C Buna ziua, Am urmatoarele intrebari catre dvs ca specialisti: 1. In ce conditii si conform caror art. se accepta cererea de recurs, motivata, dar semnata nu ... (vezi toată discuția)
Un avocat poate semna in locul clientului cu semnatura acestuia ?? sawy sawy Buna ziua am o mare rugaminte .. am un proces de incredintare minor de 1 an si acum dupa mai mult timp am sesizat ca avocatul doamnei tot semneaza in ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea avocatului de a semna recursul viomari viomari Buna ziua, recursul meu a fost redactat de catre un avocat dar la instanta a fost depus de catre mine exista vreo problema?odata cu recursul am depus si taxa ... (vezi toată discuția)